Carwrapping

Bij carwrapping, wordt er na het grondig schoonmaken van het oppervlak een hoogwaardige folie aangebracht. Deze vinyl folie wordt hier speciaal voor ontwikkeld. Bij Wraptor werken wij uitsluitend met A-merk folies zoals Avery & 3M.

 • layers

  Full Wrap

  Full Wrap

  Nog een groot voordeel van carwrappen, naast het uiterlijk aanpassen van uw auto, is de lakbescherming die de folie bied. Dit tegen bijvoorbeeld UV, krassen en lichte steenslag. Onze specialisten beperken zich niet tot het wrappen van uw auto, ook kunnen wij uw boot of motor van een wrap voorzien. In de meeste gevallen is een carwrap de goedkopere oplossing in vergelijking met spuiten. En kan de folie na een aantal jaar probleemloos verwijderd worden.

 • photo_size_select_small

  Detail Wrap

  Detail Wrap

  Doormiddel van een detail wrap kunt u de puntjes op de i laten zetten voor uw auto. Een subtiel lijntje op de voorbumper tot het wrappen van een hoogglans dak. Wij adviseren u graag over de ruime mogelijkheden.

 • brush

  Design Wrap

  Design Wrap

  Wilt u iets compleet anders voor uzelf of uw bedrijf dan kunt u bij wraptor een full-colour print aanleveren of door onze signmaker laten ontwerpen. Hierin is elk gewenst ontwerp mogelijk. Zo kunt u uw droomauto tot leven brengen. Denk aan camouflage print tot levensechte foto’s.  Deze prints worden ook uitsluitend op A-merk folies gedrukt, zoals Avery & 3M.

 • view_agenda

  Striping

  Striping

  Doormiddel van striping kunt u de puntjes op de i laten zetten voor uw auto. Een subtiel lijntje op de voorbumper tot een striping over de gehele auto. Wij adviseren u graag over de ruime mogelijkheden.

Waarom carwrapping?

Carwrappen is een ideale oplossing op zowel privé als zakelijk gebied. Bijvoorbeeld wanneer u uw bedrijfswagen van autoreclame wilt laten voorzien of de huidige kleur van uw eigen auto niet meer ziet zitten en het uiterlijk van het voertuig tijdelijk aan wilt passen. Een auto wrappen brengt de volgende voordelen met zich mee:

Bescherming van de lak tegen krassen en andere schade

Een unieke uitstraling

Brede selectie aan kleuren, finishes en designs

Na een aantal jaar relatief eenvoudig te verwijderen

Daarnaast is uw auto wrappen in de meeste gevallen veel goedkoper dan nieuwe lak of een nieuwe wagen aanschaffen. Hier bij Wraptor realiseren wij met alle plezier carwrapping op maat, zodat uw auto weer helemaal voldoet aan uw wensen.

Belettering, bestickering en zelfs een persoonlijk design laten maken behoren allemaal tot de opties.

Bekijk hier ons werk