Skip to content

CAR CUSTOMIZING

CAR CUSTOMIZING

Bij Wraptor helpen en adviseren wij u bij het uitzoeken van de juiste performance parts, velgen, body kits en inbouw electronics voor uw auto. Daarbij ontzorgen wij u dat deze onderdelen professioneel worden gemonteerd en geïnstalleerd.

Perfomance parts

 

Catback uitlaatsysteem

Custom uitlaten

Downpipe

Einddemper

Velgen

Merken zoals:

ADV1

OZ

Vorsteiner

Vossen

Body Kits

Merken zoals:

Darwin Pro

Novitec

Prior Design

PSM Dynamics

Electronics

Alarmsystemen

Camera’s

Lasersystemen

Radarapparatuur

Volgsystemen

Perfomance parts

Wilt u graag dat uw auto een sportiever geluid maakt? Dan helpen wij u bij het kiezen van de beste performance parts en kunnen wij deze ook voor u monteren. Wij werken met alleen de beste uitlaatsystemen, van merken als Akrapovic, Milltek, Remus, Armytrix en Novitec. Daarnaast kunnen wij ook uw bestaande uitlaatsysteem aanpassen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het verwijderen van de einddempers of het aanpassen van de downpipe. Bij ons heeft u eindeloos veel mogelijkheden als het op de performance parts van uw auto aankomt. Indien gewenst kunnen wij een full custom exhaust voor u maken.

Uw nieuwe performance parts worden deskundig gemonteerd

Wij nemen de tijd om samen met u de mooiste en de beste performance parts voor uw auto te selecteren. Vervolgens kunnen onze specialisten deze onderdelen ook onder uw auto monteren. Bij Wraptor leveren we maatwerk en staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Wij streven naar alleen de beste resultaten en hebben een passie voor auto’s. We denken dan ook graag met u mee als u andere performance parts onder uw auto wilt laten plaatsen. Daarnaast kunnen wij ook veel andere aanpassingen aan uw auto verrichten. Car customizing laat u dan ook het best over aan onze specialisten.

Neemt u de mogelijkheden graag eens met ons door? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt hier ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

Car customizing

Velgen

De velgen of de rims van uw auto zijn een van de meest opvallende onderdelen. Ze kunnen de uitstraling van uw auto enorm beïnvloeden. Wilt u dat uw auto een sportievere uitstraling krijgt? Dan is het goed om uw velgen eens onder handen te laten nemen. Wij kunnen de meest exclusieve velgen voor u bestellen en monteren. Denkt u bijvoorbeeld aan velgen van merken als Vossen, OZ, ABT en Vorsteiner. Nadat wij de velgen voor u hebben gemonteerd zullen we uw banden ook uitbalanceren. Een nieuwe velgenset geeft uw auto een sportieve en luxe uitstraling. Bovendien kunnen velgen uw auto ook daadwerkelijk sportiever maken, doordat de auto minder gewicht zal hebben.

Wij kunnen ook uw bestaande velgen aanpassen

Naast dat u de mooiste velgen door ons kunt laten bestellen en monteren, kunnen wij ook uw bestaande velgen onder handen nemen. Wij kunnen uw velgen bijvoorbeeld van een ceramic coating voorzien, om deze te beschermen tegen vuil en krassen. Daarnaast kunnen we uw velgen ook repareren wanneer deze schade hebben opgelopen. Op het gebied van uw velgen kunnen wij u dus compleet ontzorgen. Daarnaast kunnen we ook nog veel andere aanpassingen aan uw auto verrichten.

Wilt u graag eens met ons doornemen welke velgen u allemaal onder uw auto kunt laten plaatsen? Neemt u dan contact met ons op, zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Body kits

Wilt u een geheel andere look voor uw auto dan kunnen wij een bodykit op uw auto monteren. Hierbij kunt u alle kanten op. Er kan bijvoorbeeld een front splitter en diffuser aangebracht worden. Ook kan er een spoiler aangebracht worden of de auto kan breder gemaakt worden d.m.v. een widebody kit. Wanneer de hele auto aangepakt moet worden kunnen wij dit doen met een full body kit. Vraag hier een offerte aan of neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Perfomance parts

Body kits laten monteren door Wraptor

Bij Wraptor zijn we gespecialiseerd in car customizing en werken uitsluitend specialisten met veel ervaring. Persoonlijk contact staat bij ons bovendien centraal en wij nemen graag de tijd om uw ideeën samen met u verder uit te werken. Wanneer onze vakmensen body kits op een auto aanbrengen, kunt u altijd zeker zijn van de mooiste resultaten. Wij kunnen overigens ook een hoop andere aanpassingen aan uw auto verrichten. Zo kunt u de auto ook door ons laten spuiten of wrappen.

Neemt u de mogelijkheden graag eens met ons door? Dan gaan we graag met u in gesprek. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij een kennismakingsgesprek met u kunnen inplannen.

Car customizing

Electronics

Zou u graag electronics laten inbouwen? Met behulp van electronics als een Lasershield of een Stinger kunt u ongehinderd de weg op. Onze specialisten kunnen u helpen bij het bestellen van de juiste electronics, maar kunnen de systemen ook voor u inbouwen en installeren. Laat u dit aan ons over, dan kunt u er absoluut zeker van zijn dat uw electronics goed werken en netjes in de auto zijn ingebouwd. Wij hebben zelf een passie voor auto’s en zetten uw wensen op de eerste plek. Als het op car customizing aankomt, bent u bij ons dus altijd aan het juiste adres.

Electronics voor in uw auto

Wilt u electronics laten inbouwen in uw auto, dan gaan wij graag voor u aan de slag. Heeft u al een goed beeld van wat u wilt? Dan kunnen wij dit snel voor u realiseren. Doet u graag inspiratie op, dan kunnen wij u ook een aantal voorbeelden laten zien. Wij nemen altijd de tijd om goed met u mee te denken. We kunnen u ook meer vertellen over de wettelijke richtlijnen die voor bepaalde electronics gelden.

Gaat u graag met ons in gesprek om de mogelijkheden door te nemen? Neemt u dan contact met ons op. U kunt hier ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

Vraag nu een offerte aan