Skip to content

CAR DETAILING

CAR DETAILING

Bij car detailing wordt er naar de details van uw auto gekeken. Zowel het exterieur als het interieur kan grondig gereinigd worden en zelfs volledig hersteld worden, waar de auto poetsbedrijven stoppen gaat Wraptor Detailing, gespecialiseerd in het luxe segment voertuigen, door.

Basic detailing

Met de basic detailing behandeling van Wraptor krijgt uw auto de aandacht en verzorging die het verdient. Deze behandeling duurt gemiddeld een dag. Na de behandeling is de lak weer opgefrist en heeft de lak weer een glans op hoog niveau met bescherming van een hoogwaardige wax die tot zes maanden bescherming biedt. De lichte waskrassen (swirls) worden aanzienlijk minder. Houd er rekening mee dat er geen daadwerkelijke lak correcties worden uitgevoerd. De behandeling ziet er als volgt uit:

Handwas met 2-emmer methode
Deursponningen reinigen
Velgen en wielkasten grondig reinigen
Drogen met lucht
Reinigen met klei
Enkele stap polijsten
Aanbrengen van een hoogwaardige wax
Ramen streeploos reinigen
Banden voorzien van een bandendressing

Vindt u toch dat uw auto wat extra aandacht verdiend? Kies dan voor de full detail treatment exterior en informeer naar de mogelijkheden of kom gerust langs met uw auto!

Car detailing

Vraag meteen een offerte aan!

Oog voor detail

10 jaar ervaring

Hoge kwaliteit producten

Car detailing

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar hoe wij de uitstraling van uw auto kunnen verbeteren? Neemt u dan gerust contact met ons op. Omdat we bij car detailing naar de details van uw auto kijken, kan het per auto verschillen welke aanpak we het best kunnen hanteren. Car detailing is dus maatwerk. Wij vertellen u graag wat wij precies voor de uitstraling van uw auto kunnen betekenen. Van basic detailing tot full detailing, van interior detailing tot leer reparatie, bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres als u veel waarde aan uw auto hecht.

Wilt u meer informatie over de detailing behandeling?

Vraag nu een offerte aan

Bekijk onze andere diensten

New car detailing

Basic detailing

Interior detailing

Leer reparatie auto