Car detailing

Bij car detailing wordt er naar de details van uw auto gekeken. Zowel het exterieur als het interieur kan grondig gereinigd worden en zelfs volledig hersteld worden, waar de auto poetsbedrijven stoppen gaat Wraptor Detailing, gespecialiseerd in het luxe segment voertuigen, door.

car detailing

New car detailing

Uw nieuwe auto, eindelijk is ze daar. Lang op moeten wachten en zorgvuldig uitgezocht, maar dan komt u er toch achter dat de lak niet in optimale staat is vanwege transport, opslag of verkeerd polijsten. Bij Wraptor zijn we gespecialiseerd in new car detailing.

Basic detailing

Basic detailing

Als uw auto kleine beschadigingen heeft of als de lak dof is geworden, adviseren wij u een basic detailing behandeling te nemen. Deze behandeling is bedoeld voor auto’s die in goede staat zijn of als onderhoud als u al eerder een uitgebreide behandeling bij ons heeft laten doen.

Interior detailing

Interior detailing

In een clean interieur van uw auto ervaart u meer rijplezier. Wij kunnen het interieur van uw auto reinigen en poetsen. Dit kan bijvoorbeeld variëren van het grondig stofzuigen door middel van waterextractie tot aan een zeer uitgebreide behandeling waar elk hoekje en gaatje behandeld.

Leer reparatie auto

Leer reparatie auto

Niets wordt over het hoofd gezien als u kiest voor de diensten die onze ervaren specialisten u aan kunnen bieden. En dus zijn we ook zonder meer uw adres als het gaat om leer reparatie van de auto. Een fraaie auto is meer dan de buitenkant alleen in elk geval. 

Glascoating auto

Glascoating auto

Glascoating voor de auto is er al geruime tijd, toch lijken steeds meer mensen nu pas de voordelen van het gebruik van deze coating te ontdekken. Als geen ander zijn wij in staat om de coating op uw auto aan te brengen. Zo weet u zeker dat u er jarenlang plezier aan gaat beleven.

Glascoating

Glascoating

Een glascoating is een coating op basis van Siliciumdioxide (SiO2) en biedt de meest duurzame en harde bescherming voor uw lak (9H). De coating sluit het lakoppervlak voor minimaal 2 jaar en maximaal 6 jaar geheel af en verzegelt dit langdurig.

Leer reparatie auto

Full Detailng

bent u opzoek naar maatwerk voor uw oldtimer, gebruikte auto of nieuw gekochte auto?

Wij zorgen ervoor dat u op de juiste manier geholpen wordt! Bij deze behandeling vragen wij u om langs te komen zodat wij precies kunnen zien welke behandeling wij voor u kunnen aanbevelen. 

Basic detailing vanaf € 300 ex. btw

Een basic detailing behandeling is bij Wraptor al mogelijk vanaf een bedrag van € 300 ex. btw. Deze behandeling duurt gemiddeld een dag. Na de behandeling is de lak weer opgefrist en heeft de lak weer een glans op hoog niveau met bescherming van een hoogwaardige wax die tot zes maanden bescherming biedt. De lichte waskrassen (swirls) worden aanzienlijk minder. Houd er rekening mee dat er geen daadwerkelijke lak correcties worden uitgevoerd. De behandeling ziet er als volgt uit:

  • Handwas met 2-emmer methode
  • Deursponningen reinigen
  • Velgen en wielkasten grondig reinigen
  • Drogen met lucht
  • Reinigen met klei
  • Enkele stap polijsten
  • Aanbrengen van een hoogwaardige wax
  • Ramen streeploos reinigen
  • Banden voorzien van een bandendressing 

Vindt u toch dat uw auto wat extra aandacht verdiend? Kies dan voor de full detail treatment exterior kiezen. Dat is al mogelijk vanaf een bedrag van € 850 ex. btw.

Car detailing

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar hoe wij de uitstraling van uw auto kunnen verbeteren? Neemt u dan gerust contact met ons op. Omdat we bij car detailing naar de details van uw auto kijken, kan het per auto verschillen welke aanpak we het best kunnen hanteren. Car detailing is dus maatwerk. Wij vertellen u graag wat wij precies voor de uitstraling van uw auto kunnen betekenen. Van basic detailing tot full detailing, van interior detailing tot leer reparatie, bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres als u veel waarde aan uw auto hecht.

Audi RS6-R 1/125 ABT

Wrap Matte Anodized Red

Porsche GT3

Wrap Matte Diamond Black

Audi SQ8 ABT

Wrap Smaragd Green

Audi RS6

Custom designwrap Camouflage/Split Flower Yellow & Satin Black

Audi E-tron

Wrap Satin Black

Wij werken samen met onder andere

Info

Stoomweg 13
2631 RR  Nootdorp
015 - 737 01 86
info@wraptor.nl

Openingstijden

Maandag - Vrijdag
08:00 - 17:30

Zaterdag - Zondag
op afspraak

Contactformulier

Wilt u een offerte aanvragen? Wij verwijzen u graag door naar de offerte pagina.

9 + 12 =

Wij zijn verhuisd!

Per januari 2021 zijn wij van start gegaan in ons nieuwe Wraptor pand. U bent van harte welkom!

Stoomweg 13
2631 RR  Nootdorp

Op de hoogte blijven over de opening?

Bekijk hier onze algemene voorwaarden

 KVK 65364287 - Btw-nr. NL002324868B34 - IBAN NL81 ABNA 0446 9303 85