Carwrapping

Bij carwrapping wordt er, na het grondig schoonmaken van het oppervlak, een hoogwaardig folie aangebracht op uw auto. Deze vinylfolie wordt hier speciaal voor ontwikkeld. Bij Wraptor werken wij uitsluiten met A-merken, zoals Avery en 3M.

Volvo XC90 Matte Pine Green wrap — video by: Visuals by Remon

Mercedes GLA45 AMG Nardo Grey Wrap! — video by: Visuals by Remon

Audi A3 S-line Satin black / Selenite Grey Satin — video by: Visuals by Remon

Range Rover Evogue Navigate North Wrap — video by: Visuals by Remon

Range Rover Evogue gloss white Wrap — video by: Visuals by Remon

Range Rover Sport 2017 wrapped from dark blue to gloss white — video by: Visuals by Remon

 • layers

  Full Wrap

  Full Wrap

  Naast de voordelen van een originele en nieuwe look voor uw auto, biedt de wrap ook een bescherming voor uw huidige lak tegen Uv-straling, krassen en steenslag. En wist u dat wrappen een goedkopere oplossing is in vergelijking tot het spuiten van uw auto?

  Wraptor biedt naast het wrappen van voertuigen ook de mogelijkheid voor bijvoorbeeld uw motor of boot. Bel of mail gerust voor meer informatie!

 • photo_size_select_small

  Detail Wrap

  Detail Wrap

  Door middel van een detailwrap kan Wraptor de puntjes op de i zetten voor uw voertuig. Een subtiele lijn op de voorbumper of het wrappen van een hoogglans dak? Wij adviseren u graag over het ruime aanbod van mogelijkheden.

 • brush

  Design Wrap

  Design Wrap

  Iets compleet anders voor uw (bedrijfs)voertuig? Bij Wraptor kunt u een full-colour print aanleveren of laten ontwerpen door onze signmaker. Elk gewenst ontwerp is mogelijk! Op deze manier kunt u uw droomauto in leven brengen: van camouflage prints tot levensechte foto’s. Deze prints worden natuurlijk uitsluitend op A-merk folies gedrukt.

 • view_agenda

  Striping

  Striping

  Door middel van striping kan Wraptor de puntjes op de i zetten voor uw voertuig. Een subtiele lijn op de voorbumper of het wrappen van een hoogglans dak? Wij adviseren u graag over het ruime aanbod van mogelijkheden.

Waarom carwrapping?

Carwrapping is dé oplossing wanneer u de huidige kleur van uw auto niet meer ziet zitten of wanneer u uw bedrijfswagen op wilt laten vallen. Ideaal voor zowel privé als zakelijk.

Het uiterlijk van uw auto kan met deze methode (tijdelijk) in zijn geheel worden aangepast. Daarnaast brengt het wrappen van uw auto de volgende voordelen met zich mee

Bescherming van de lak tegen krassen en andere schade

Een unieke uitstraling

Brede selectie aan kleuren, finishes en designs

Goedkoper dan spuiten

Na een aantal jaar relatief eenvoudig te verwijderen

Bij Wraptor realiseren wij met alle plezier uw carwrap op maat, zodat uw auto weer helemaal voldoet aan uw wensen.

Beletteringen, bestickeringen en zelfs persoonlijke designs behoren allemaal tot de opties die wij u bieden

Bekijk hier ons werk