Skip to content

CARWRAPPING

CARWRAPPING

Carwrapping kunt u met een gerust hart aan onze specialisten overlaten. Wij werken met materiaal van hoge kwaliteit en zullen uw auto zorgvuldig wrappen. Door uw auto te laten wrappen bent u in staat om de stijl van uw auto compleet te veranderen. Wij kunnen kleine details voor u wrappen, maar zijn ook in staat om uw auto geheel van kleur te veranderen.

Color change

Striping

Color change wrap

Kiest u voor Color Change Wrap van Wraptor, dan kiest u voor een partij die staat voor kwaliteit. Wij werken namelijk uitsluitend met folies van topkwaliteit. Zo werken wij met hoogwaardige carwrap folies zoals: PWF, Oracal en KPMF. Doordat wij met vakmensen werken gaan wij altijd zo professioneel en vakkundig mogelijk te werk. Hierbij zorgen we ervoor dat wij de kwaliteit waarborgen waarvoor wij ook garant staan.

Een groot voordeel aan de folie van Wraptor is dat dat deze de originele lak van uw auto beschermd tegen schaafplekken, steenslag, uv-straling en andere weersinvloeden.

Verschillende mogelijkheden op het gebied van Color Change Wrap

Wanneer u kiest voor ons, dan krijgt u de beschikking over verschillende mogelijkheden. Zo kunt u onder andere kiezen uit Satijn, Mat textuur of glans. Feit is in ieder geval dat wij een prijs op maat voor u maken, waarbij wij uw wensen tegemoet zullen komen. Mocht u benieuwd zijn naar de mogelijkheden of wilt u een exacte prijsopgave opvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Bent u benieuwd naar de richtprijs? Vul dan onderstaand enkele indicaties in. Wij zullen er alles aan doen om u vervolgens zo goed mogelijk te helpen, want ook aan goede service hechten wij veel waarde. Bent u op zoek naar andere diensten zoals detail wrap? Kijk dan verder op de website.

Range Rover Range Rover carwrapping

Enkele voorbeelden

Carwrapping

Detail wrap

Als we het hebben over detail wrap, dan kunt u denken aan het wrappen van verschillende onderdelen van uw auto. Denk hierbij aan uw spiegels, spoiler, bumper of dak. Kiest u ervoor om bepaalde onderdelen van uw auto een andere kleur te geven, dan kunt u uw auto een totaal andere look geven. U geeft uw auto dan de look die echt bij u past. Kiest u bijvoorbeeld voor een sportieve of klassieke look, u kunt het helemaal zelf bepalen.

Mocht u een auto hebben met chromen onderdelen, maar wilt u dit liever subtiel in het hoogglans zwart? Dan behoort dat natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Wij kunnen dit met behulp van wrappen of spuiten voor u realiseren. Uiteraard krijgt u dan te maken met de beste kwaliteit. Dit geldt niet alleen voor de producten die wij gebruiken, maar ook voor de vakmensen die wij voor u inschakelen.

Verschillende mogelijkheden als het gaat om detail wrap

Schakelt u ons in voor detail wrap, dan kunt u gebruikmaken van verschillende mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor een carbonlook of een geborstelde finish voor bepaalde onderdelen zoals uw spoiler, diffuser of spiegels. Ook zou u sommige interieurdelen kunnen voorzien van deze folies. Bij het middenconsole behoort dit bijvoorbeeld tot de mogelijkheden.

Mocht u benieuwd zijn naar de mogelijkheden of bent u geïnteresseerd in andere diensten zoals striping, neem dan gerust contact met ons op.

Enkele voorbeelden

Design wrap

Bij een design wrap kunt u denken aan een volledig gepersonaliseerd ontwerp op uw auto. Dit kan op basis van een door u aangeleverd voorbeeld of met behulp van onze grafisch ontwerper. Samen met u kunnen we het ontwerp visualiseren op een ontwerptekening of 3D-render. Door middel van onze professionele ontwerpprogramma’s, printers en snijmachines zorgen wij voor een optimaal resultaat.

Neem contact op met onze grafisch ontwerper om uw creatieve ideeën werkelijkheid te laten worden!

Enkele voorbeelden

Striping

Wilt u uw auto graag voorzien van accenten? Dan kunnen wij u door middel van striping van dienst zijn. Wij kunnen de striping in ieder denkbare formaat, kleur en motief voor u realiseren. Zo bent u in staat om uw auto naar wens te personaliseren. Nadat wij uw wensen met u hebben doorgenomen, zullen wij een ontwerp maken met behulp van professionele designprogramma’s. Wanneer u akkoord gaat met een ontwerp, kunnen wij de striping met behulp van machines realiseren. Vervolgens kunnen we de accenten aanbrengen op uw auto. Dat doen onze specialisten uiterst zorgvuldig, waardoor u er zeker van kunt zijn dat de accenten strak op uw auto worden aangebracht.

Carwrapping

Unieke accenten door middel van striping

Wij geven uw auto graag de unieke accenten die u in gedachten heeft. Uiteraard kunnen we ook accenten realiseren die u op een andere auto gezien heeft. Heeft u nog geen concreet idee? Dan denken onze specialisten graag met u mee. Wij kunnen u ook voorbeelden laten zien van wat wij eerder hebben gerealiseerd. Indien u geen accenten op uw auto wilt laten aanbrengen, maar de algehele stijl van de auto wilt veranderen, kunt u ook voor carwrapping bij ons terecht. Heeft u vragen over onze mogelijkheden? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Enkele voorbeelden

Vraag nu een offerte aan!