Skip to content

CHAMELEON FOLIE VOORRUIT

AUTO POLIJSTEN LEIDEN

Met chameleon folie uw voorruit restylen? Bij Wraptor bent u aan het juiste adres. Onze professionals zijn gespecialiseerd in het transformeren van auto’s. Op verschillende manieren kunnen we uw auto van een nieuwe uitstraling voorzien. Om wat meer dynamiek toe te voegen, raden we aan om te kiezen voor chameleon folie. Dit is de nieuwste trend binnen de wereld van autorestyling. En niet zonder reden, want de kleurverschuivingen van chameleon folie maken bij menig autoliefhebber veel indruk.

Chameleon folie auto

Als u uw auto een unieke uitstraling wilt geven, dan kunt u chameleon folie op uw voorruit laten plaatsen. Dit is een manier om uw voorruit te blinderen. Echter ontstaat er bij chameleon tint folie een bijzonder effect. Het woord zegt het al, chameleon folie heeft namelijk een kameleon-effect. Het folie zorgt voor kleurverschuivingen. Wanneer u langs uw auto loopt, zult u merken dat de voorruit bij iedere kijkhoek van kleur verandert. Net als bij de traditionele manier van het blinderen van een voorruit, is er minder inkijk. Chameleon folie biedt echter nog iets extra’s. Uw auto zal ongetwijfeld opvallen.

Chameleon folie voorruit

Vraag nu een offerte aan

Chameleon folie voorruit

Chameleon folie voorruit kopen

Met het blinderen van ramen zijn de meeste mensen wel bekend, maar wist u ook dat u hier een speciaal effect aan kunt toevoegen? Chameleon folie geeft uw voorruit een unieke uitstraling. Van binnenuit heeft uw ruit een heldere doorkijk, maar van buitenaf kan er niet naar binnen worden gekeken en ontstaat er een uniek kameleon-effect. Wanneer uw auto toe is aan een stijlverandering, mag chameleon folie niet ontbreken. U heeft de keuze uit verschillende soorten folie. Hoewel de folie voor een kleurverschuivend effect zorgt, zijn er een aantal kleuropties. Onze specialisten geven u hier graag advies over. Wij zorgen ervoor dat u tevreden bent met het eindresultaat. 

Is chameleon folie op de voorruit legaal?

Is het legaal om chameleon folie op de voorruit te laten plaatsen? Ja, want uw voorruit moet minimaal 55% van het licht doorlaten, en chameleon folie laat zo’n 70% van het licht door. Wel is het belangrijk dat u de juiste specialist inschakelt. Wij gebruiken altijd folie dat aan alle wettelijke eisen voldoet. Daarnaast kunt u rekenen op onze vakkundigheid. Als specialist op het gebied van auto restyling, weten we precies hoe we het gewenste effect moeten bereiken. Chameleon folie is een unieke manier om uw voorruit te transformeren. Als u met behulp van chameleon folie uw voorruit wilt transformeren, zit u bij ons goed. Het is ideaal om dit te combineren met een spuitbeurt of carwrap. Onze specialisten denken graag met u mee. Aan de hand van uw wensen en een gepersonaliseerd ontwerp kunnen we uw auto compleet restylen. Of u nu chameleon folie wilt laten plaatsen of met behulp van carwrap unieke accenten wilt aanbrengen, de mogelijkheden zijn divers. Als specialist leveren we maatwerk en gaan we altijd voor het mooiste eindresultaat.

Chameleon wrap folie

Wilt u chameleon folie op uw voorruit laten plaatsen? De specialisten van Wraptor staan voor u klaar. Chameleon folie zorgt voor meer privacy en creëert een uniek effect. Bij het transformeren van uw auto kan dit echt het verschil maken. Neem vandaag nog contact met ons op als u wilt weten wat we voor u kunnen betekenen. We zullen u dan vriendelijk te woord staan en met een exacte prijsopgave komen. Voor vragen over onze service staan we u graag te woord.

Andere services

XPEL /
PPF

Basic Detailing

Interior Detailing