Skip to content

DESIGN STUDIO

DESIGN STUDIO

Bij Wraptor staat de klant centraal en streven wij, met u, naar de realisatie van uw wens. Persoonlijk contact met de klant vinden wij erg belangrijk. Wij denken met u mee en maken daarvoor graag een afspraak om het ontwerp te bespreken. Met behulp van een model tekening op schaal, een photoshop of op aanvraag een 3D-render, helpen wij dit ontwerp te visualiseren.

Carwrap design

Livery design

Graphic design

Carwrap design

Wilt u een uniek carwrap design laten maken, dan bent u bij Wraptor aan het juiste adres. Carwrapping is immers een van onze specialiteiten. Bij ons heeft u niet de keuze uit een aantal voorgeselecteerde kleuren, maar bepaalt u helemaal zelf hoe uw carwrap eruit moet komen te zien. Ieder motief en iedere kleur behoort tot de mogelijkheden. Uw carwrap design wordt gemaakt door een grafisch ontwerper en wij maken gebruik van professionele printers. Zo kunt u er zeker van zijn dat wij een professioneel ontwerp bij u aanleveren en dat de wrap ook op deskundige wijze wordt aangebracht.

Design wrap

Een uniek carwrap design door Wraptor

Bij Wraptor leveren we altijd maatwerk en persoonlijk contact staat bij ons centraal. Onze specialisten werken altijd uiterst zorgvuldig en wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Wilt u een prachtig en uniek carwrap design laten realiseren, dan gaan wij graag voor u aan de slag. Wij kunnen uw bedrijfsauto op professionele wijze bestickeren, maar wij zijn ook in staat om uw luxe auto volledig te wrappen. Onze professionals beschikken over veel ervaring en wij hebben alle nodige kennis in huis.

Voordat wij aan de slag gaan, nemen we de tijd om eerst uw wensen uitgebreid met u door te nemen. Klik hier om vrijblijvend contact op te nemen met onze grafisch ontwerper.

Livery design

Wilt u een livery design laten maken om uw auto een meer sportieve of unieke uitstraling te geven? In onze design studio kunnen we een ontwerp op maat voor u maken. Wij kunnen niet alleen een prachtig ontwerp voor u maken, maar kunnen dit ontwerp ook op deskundige wijze op uw auto aanbrengen. We kunnen uw ideeën omzetten naar een concreet ontwerp, maar denken ook graag met u mee als u nog geen concrete ideeën heeft. Heeft u op een andere auto een prachtige livery gezien en heeft dit u geïnspireerd? Of heeft u zelf een uniek idee? Onze grafische ontwerper gaat geen enkele uitdaging uit de weg en kan het livery design van uw dromen realiseren.

Livery

Wij leveren ook livery design voor sportauto’s

Livery design ziet u veel terug op sportauto’s en kan ook uw auto sportiever maken. Wij hebben inmiddels al heel wat bijzondere auto’s onder handen mogen nemen en gaan altijd uiterst zorgvuldig te werk. Om het ontwerp te realiseren maken we gebruik van professionele computerprogramma’s en printers. Onze vakmensen zijn uiteraard ook in staat om de livery op deskundige wijze op uw auto aan te brengen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Graphic design

Wilt u een logo of sticker laten realiseren en op uw auto laten aanbrengen? Kiest u dan voor graphic design door Wraptor. Onze grafische designer beschikt over de nodige kennis en ervaring. Wij kunnen ieder soort graphic design voor u realiseren. Of u nu een bedrijfsauto wilt bestickeren of uw auto een meer sportieve uitstraling wenst te geven, bij ons bent u altijd aan het juiste adres. Wij werken met professionele computerprogramma’s en printers, zodat u alleen de beste resultaten kunt verwachten. Uiteraard nemen we uw wensen uitvoerig met u door, zodat het eindresultaat aan al uw wensen voldoet.

Design studio

Wij kunnen het Graphic Design ook voor u aanbrengen

Laat u een graphic design ontwerpen in onze design studio, dan kunnen wij het ontwerp ook op uw auto aanbrengen. Bij Wraptor leveren we het complete plaatje. Uiteraard wordt ook dit onderdeel uitgevoerd door specialisten. Zo kunt u zeker zijn van een optimaal eindresultaat.

Heeft u al een goed beeld van wat u wilt of zou u de mogelijkheden graag eens met ons doornemen? Wij hebben al een hoop mooie designs ontworpen voor andere klanten en laten u graag een aantal voorbeelden zien. De mogelijkheden zijn eindeloos. Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Design Studio Sign

Sign

Wilt u een nieuwe huisstijl laten realiseren of wilt u illustraties of ander printwerk laten maken? Dan kunt u sign aan ons overlaten. Onze grafische ontwerper gaat graag voor u aan de slag. Wij kunnen ook uw bedrijfsvoertuigen voorzien van professionele bestickering, net als dat u ook de bestickering van uw bedrijfspand aan ons kunt overlaten. Beschikt u momenteel nog niet over een logo? Dan is het goed om te weten dat het logo een belangrijk onderdeel van uw bedrijf is. Laat u sign aan ons over, dan streven wij naar het perfecte eindresultaat. Daarvoor zullen we eerst uw wensen uitvoerig in kaart brengen.

Laat sign aan ons over indien u een andere huisstijl wilt

Ook als u van huisstijl wilt veranderen, kunt u sign aan ons overlaten. Wij kunnen ieder soort ontwerp realiseren. In onze design studio maken we gebruik van professionele ontwerpprogramma’s en ook uitsluitend van de beste printers. Zo kunt u er zeker van zijn dat het eindresultaat aan al uw wensen voldoet. Wij zijn in staat om voor ieder soort onderneming een prachtig design te realiseren en leveren altijd maatwerk.

Wilt u de mogelijkheden eens met ons doornemen? Klik dan hier voor een vrijbijvend gesprek met onze grafische ontwerper

Vraag nu een offerte aan