Skip to content

GEVEL / PAND BESTICKERING

GEVEL / PAND BESTICKERING

Wilt u een duidelijke boodschap overbrengen terwijl u op weg bent? Er is geen betere manier van reclame maken dan een auto beletteren!

Wraptor uit Nootdorp verzorgt uw gewenste autostickers geheel op maat en werkt uitsluitend met topkwaliteit materiaal van vooraanstaande merken. Bovendien staat professionele service bij ons altijd centraal!

Met autobestickering bedoelen we het aanbrengen van autostickers op uw wagen, waarmee een bepaalde huisstijl of boodschap uitgedragen kan worden.

Het verschil met carwrapping is dat een auto bestickeren plaatselijk gebeurt, terwijl een auto wrappen de gehele wagen omvat. Dat maakt bestickering ideaal om op te vallen op de weg, zonder dat u het uiterlijk van uw voertuig compleet verandert. Goed voor bijvoorbeeld logo’s of tijdelijke reclamebestickering.

Wraptor beschikt over een uitmuntende printer die autostickers in alle soorten en maten print. Zelfs foto’s en andere persoonlijke designs zijn mogelijk.

Merken waarmee we werken zijn 3M, Avery en Hexis. U heeft bij een bedrijfswagen bestickeren keuze uit diverse finishes en krijgt op alle bestickering minimaal 3 jaar garantie.

bestickering
Gevel / pand bestickering

Ieder gewenst design

Ons team gaat geen uitdaging uit de weg en werkt graag naar uw wensen om u een zo passend mogelijk design te garanderen.

Wilt u bijvoorbeeld een bedrijfsauto laten bestickeren, of uw luxe auto van een nog uniekere uitstraling laten voorzien? Bij ons kan het allemaal. Onze installateur beschikt over alle nodige certificeringen en gaat overigens bijzonder perfectionistisch te werk. Samen met u bespreken we uw wensen, waarna we desgewenst een design op maat kunnen laten ontwerpen.

Of het nu om een simpel logo of een out of the box-concept gaat: wij zijn uw partner voor professionele autobestickering.

Reclame bestickering