Skip to content

GLASSCOATING AUTO

GLASSCOATING AUTO

Glasscoating voor de auto is er al geruime tijd, toch lijken steeds meer mensen nu pas de voordelen van het gebruik van deze coating te ontdekken. Als geen ander zijn wij in staat om de coating op uw auto aan te brengen. Zo weet u zeker dat u er jarenlang plezier aan gaat beleven.

Door glasscoating van de auto blijft deze veel langer schoon

Als het om lakbescherming gaat, dan krijgt u vaak meerdere opties aangeboden. U kunt kiezen voor wax of lakverzegeling, maar glasscoating voor de auto is echter verreweg de beste keuze. Mits goed aangebracht door professionals kleven er zeer veel voordelen aan het gebruik van deze coating. Uw auto blijft nadat de glasscoating auto is aangebracht bijvoorbeeld veel langer schoon en oogt daardoor steeds mooi. Vuil en water krijgen bovendien geen enkele kans om zich aan het lakwerk te hechten. Als u kiest voor onze professionals die de glasscoating op uw auto aanbrengen, dan heeft u er zomaar vijf jaar lang plezier van.

Glascoating

Vraag nu een offerte aan

Glascoating

U bespaart behoorlijk veel tijd met een glasscoating, want het wassen van de auto is lang niet meer zo tijdrovend als dat voorheen het geval was. De lak van de auto wordt nu niet aangetast en de coating beschermt op perfecte wijze tegen uv-straling, chemicaliën, vogelpoep, pekel en oxidatie. Ook met deze nare effecten krijgt u nadat onze professionals de coating hebben aangebracht niet meer te maken.

Op perfecte en egale wijze aangebracht op de auto

Zolang de coating op uw auto zit, blijft de lak mooi en de kers op de taart is de prachtige hoogglans waarvoor de coating zorgt. Met onze specialiste en ervaren detailers weet u echter zeker dat de coating op perfecte en egale wijze wordt aangebracht en dat de auto voor het aanbrengen van de beschermende coating is gereinigd en zelfs wordt gepolijst. Op deze manier is uw auto voor lange termijn weer in optimale conditie. Het laten aanbrengen van een glasscoating op de auto is dus alleszins de moeite waard. Zeker ook omdat u er jarenlang plezier van heeft, als u ervoor kiest om de glasscoating door onze ervaren specialisten aan te laten brengen tenminste. Want dat is echt het meest verstandige dat u kunt doen.

XPEL /
PPF

Basic Detailing

Interior Detailing