Skip to content

GLASSCOATING

GLASSCOATING

Een glasscoating is een coating op basis van Siliciumdioxide (SiO2) en biedt de meest duurzame en harde bescherming voor uw lak (9H). De coating sluit het lakoppervlak voor minimaal 2 jaar en maximaal 6 jaar geheel af en verzegelt dit langdurig. Uw auto is met deze coating extra beschermd tegen allerlei omstandigheden en vuil die uw lak normaal gesproken kunnen aantasten. Een bijkomend voordeel van de glasscoating is dat de glans van de auto dieper en intenser wordt. Wij werken enkel met professionele en hoogwaardige producten van Labocosmetica en Modesta.

Steeds meer mensen lijken de toegevoegde waarde van glasscoating op de auto te ontdekken

Nieuw is glasscoating op de auto zeker niet, het is wel net of steeds meer mensen de toegevoegde waarde ervan in gaan zien. Het gebruik van deze coating biedt ook gewoon heel veel voordelen. Uw auto blijft bijvoorbeeld aanmerkelijk langer schoon en mooi. Dat heeft te maken met het feit dat vuil en water zich niet of nauwelijks weten te hechten aan het lakwerk. Met deze speciale coating kiest u bovendien voor een duurzaam product. De coating wordt geacht zeker vijf jaar te blijven zitten. Mits die uiteraard op de enige juiste wijze wordt aangebracht. En in dat verband kunnen wij u meer dan goed van dienst zijn.

Glascoating

Vraag nu een offerte aan

XPEL /
PPF

Basic Detailing

Interior Detailing

Glasscoating treatment

Een glasscoating is de meest hoogwaardige coating die u de auto kunt geven. De lak wordt hierbij als het ware afgesloten tegen weersinvloeden, uv-straling en industriestof. Elke autolak is verschillend daarom vragen wij u altijd om langs te komen zodat we u een gepast advies kunnen geven. De coating wordt op professionele wijze aangebracht met de producten van Labocosmetica of Modesta. Voordat de coating aangebracht wordt, wordt de auto gereinigd en de lak ontvet. De auto wordt eveneens licht gepolijst. Op deze manier kunnen wij de coating op de beste wijze aanbrengen.