Skip to content

LAK POLIJSTEN

LAK POLIJSTEN

Voor een exclusieve polijstbehandeling kunt u bij Wraptor terecht. Wij kunnen uw lak polijsten en uw auto weer zo goed als nieuw laten aanvoelen. Vuil en krassen kunnen gemakkelijk door ons verwijderd worden: na de behandeling zal hier niks meer van te zien zijn. Bovendien krijgt uw auto zijn glanzende uitstraling weer terug en worden doffe plekken verleden tijd.

Lak polijsten: hoe gaat Wraptor te werk?

Het polijsten van autolak is een lastige klus. Om het gewenste resultaat te behalen, zijn er een aantal stappen die u met veel zorgvuldigheid zal moeten doorlopen. Als echte specialisten op het gebied van lak polijsten weten wij precies hoe we te werk moeten gaan. Bovendien spelen de gebruikte tools ook een grote rol in het eindresultaat. Daarom werken wij uitsluitend met A-merk producten van de hoogste kwaliteit. Onze polijstmachines en polijstpasta zijn van de beste klasse, en dat is zeker te zien na de behandeling. Door ons vakmanschap zal uw auto na de polijstbehandeling er strak en glanzend uitzien.

Lak Polijsten

Vraag nu een offerte aan

Auto polijsten Den Haag

Glans behouden na lak polijsten

Nadat u uw auto heeft laten polijsten en poetsen, zal uw voertuig er weer gloednieuw uitzien. Om ervoor te zorgen dat de lak na polijsten nog lang mooi blijft, zijn er een aantal methodes waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u wax of sealing laten aanbrengen om zo uw auto tijdelijk te beschermen tegen vuil en andere oneffenheden. Zo blijft uw voertuig mooi schoon en zal de glans nog lange tijd zichtbaar zijn. Een andere mogelijkheid is om gebruik te maken van glasscoating. Deze laag wordt over de autolak heen geplaatst en biedt een uitstekende bescherming tegen externe factoren. Water, zuren, vuil en vogelpoep worden door de glasscoating tegengehouden. Nog een voordeel van glasscoating is dat de laag zeker zes jaar meegaat en duurzaam is.

Als detailer zijn wij als Wraptor ook gespecialiseerd in het aanbrengen van glasscoating. U kunt ons deze coating laten aanbrengen na een polijstbehandeling. We raden u aan om eerst de mogelijkheden met ons te bespreken, zodat wij u een passende service kunnen leveren.

Lak polijsten van uw motor

Niet alleen kunt u uw auto laten polijsten bij Wraptor, maar u kunt ook bij ons terecht voor het polijsten van uw motor. Met hetzelfde gemak kunnen we vuil en krassen van uw voertuig verwijderen door de lak te polijsten. Mocht u meer willen weten over onze services die specifiek gericht zijn op motoren, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Ook per e-mail zijn wij uiteraard te bereiken. We zullen zo snel mogelijk op uw aanvraag reageren en eventuele vragen direct beantwoorden.

Andere services

XPEL /
PPF

Basic Detailing

Interior Detailing