Skip to content

LAKBESCHERMING

LAK BESCHERMING

Optimale lakbescherming voor uw auto met een mooie, glanzende finish? Dat vindt u bij Wraptor.

Voor de beste lakbescherming kiest u voor Wraptor

Bij Wraptor werken wij uitsluitend met het beste materiaal. Zo gebruiken wij exclusief Xpel, dit is de beste paint protection film op de markt. De folie gaat verder dan andere lakbescherming op de markt. Zo heeft Xpel een anti-adhesiecomponent, waardoor vuil en andere onzuiverheden worden afgestoten. U zult dus niet snel uw auto te hoeven wassen. Bovendien is de folie zelfhelend. Xpel is namelijk in staat om kleine beschadigingen zelf te verwijderen. Dit gebeurt vanzelf, u hoeft hier helemaal niets voor te doen. Uit al deze eigenschappen blijkt dat Xpel perfect is voor het beschermen van uw autolak. Wij leveren kwaliteit bij Wraptor en dat ziet u terug in de materialen waarmee wij werken.

Lakbescherming

Bij Wraptor hebben we een speciale ruimte waarin de lakbescherming wordt geplaatst. Deze ruimte is speciaal geventileerd waardoor er zo min mogelijk stof, vuil en andere externe krachten de ruimte kan betreden die mogelijk effect kunnen hebben op uw lak. Zo verzekeren wij u ervan dat de lakbescherming op zorgvuldige en schone wijze wordt aangebracht. Benieuwd daar deze ruimte? U mag altijd bij Wraptor binnen komen kijken!

Vraag nu een offerte aan

Lakbescherming op maat voor iedere auto

Geen auto is hetzelfde: dat begrijpen wij goed bij Wraptor. Daarom zullen wij voordat wij met de lakbescherming aan de slag gaan eerst in gesprek gaan met u. Hier zullen wij al uw wensen en behoeften bespreken. U kunt er namelijk zelf voor kiezen welke delen van de auto bedekt zullen worden met onze lakbeschermingsfolie. Als u bijvoorbeeld enkel de voorzijde extra wilt beschermen, dan is dit mogelijk. Omdat de steenslag folie vrijwel onzichtbaar is zal u geen verschil zien tussen de onderdelen zonder folie en de delen die wel zijn voorzien van lakbescherming door Wraptor.

Ferrari

Daarnaast kunt u kiezen welke finish de folie moet hebben. U kunt kiezen voor onze glanzende folie die uw auto extra zult stralen of u kunt gaan voor de matte versie. Uiteraard kunnen wij u ook adviseren over wat wij denken dat het beste bij uw auto zult passen, maar het laatste woord zal altijd bij u liggen.

Ook graag ultieme lakbescherming voor uw auto? Bij Wraptor bent u bij het juiste adres. Door de offerte op onze website in te vullen zullen wij spoedig contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Wees bij het invullen zo gedetailleerd mogelijk, vul bijvoorbeeld het bouwjaar en kenteken van uw auto alvast in. Zo kunnen wij als Wraptor onze diensten het beste op uw afstemmen.

Andere services

Auto wrappen

Paint protection film