Skip to content

MOTOR POLIJSTEN

MOTOR POLIJSTEN

Bij Wraptor kunt u uw motor laten polijsten en bent u zeker van de hoogste kwaliteit. Met veel passie werken wij al jaren in onze garage, waar we onze klanten altijd een optimale service bieden. Onze specialisten zijn expert in het detailen, wrappen en polijsten van auto’s en motoren. Wij werken uitsluitend met het beste materiaal op de markt en kunnen u zo verzekeren van een uitmuntend eindresultaat. Hieronder vindt u meer informatie over onze services en specifieke kennisgeving over het restylen van uw motor.

Laat uw motor polijsten door Wraptor voor een glanzend resultaat

Door uw motor te polijsten komt uw voertuig er zo goed als nieuw uit te zien. Krassen en doffe plekken worden zorgvuldig verwijderd door onze specialisten, zodat uw motor weer volop zal glanzen. Door een dunne laag van de lak op te schuren komt er een mooie, diepe glans naar boven. Uw motor zal gaan stralen. Bij Wraptor kunt u een hoogwaardige service verwachten. Wij gaan met uiterste precisie te werk en maken gebruik van de meest kwalitatieve tools. Ook zullen wij de behandeling afstemmen op uw voertuig, zodat we u het gewenste resultaat kunnen leveren. Onze specialisten hebben ervaring met de meest exclusieve merken en weten dus precies hoe ze per motor te werk moeten gaan.

motor polijsten

Vraag nu een offerte aan

Motor polijsten, detailen en restylen

Niet alleen kunt u bij Wraptor terecht om uw lak te polijsten, maar ook voor detailing. Detailing is zowel geschikt voor auto’s als motoren. We hebben verschillende servicepakketten waar u uit kunt kiezen. Zo heeft u onder meer de keuze voor basic detailing, waarbij de lak van uw motor volledig wordt hersteld. Het voertuig wordt diep gereinigd en er wordt hoogwaardige wax aangebracht voor een extra beschermingslaag en mooier resultaat. Daarnaast hebben we een aantal luxe servicepakketten, waarbij ook het interieur wordt meegenomen.

Voor optimale bescherming van uw motor of auto kunnen we een laag glasscoating aanbrengen. Deze laag levert een optimale bescherming van de lak en gaat wel zes jaar lang mee. Glasscoating stoot vuil en andere viezigheid af, zodat uw voertuig altijd vlekkeloos blijft. Bovendien is de coating erg duurzaam. Wilt u graag uw motor polijsten of uw auto voorzien van glasscoating? Vraag dan een offerte aan via onze website.

Maak direct een afspraak bij Wraptor en laat uw motor polijsten

Wilt u uw motor polijsten of heeft u interesse in een van onze andere diensten? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op om een afspraak te maken. U kunt ons zowel telefonisch als per e-mail bereiken. Ook bent u van harte welkom in onze garage. Doordeweeks kunt u gewoon bij ons binnenlopen en zullen wij direct een afspraak voor u inplannen.

Andere services

XPEL /
PPF

Basic Detailing

Interior Detailing