Skip to content

PAINT SHOP

PAINT SHOP

Niet alle onderdelen van een auto zijn te wrappen en in sommige gevallen is spuiten simpelweg de beste optie. We denken graag met u mee hoe we uw auto kunnen voorzien van professioneel spuitwerk.

Velgen

De velgen hebben veel invloed op de uitstraling van uw auto. Door de velgen over te spuiten, kunnen we de uitstraling van uw auto compleet veranderen. Wij kunnen de velgen in iedere gewenste kleur spuiten. Daarnaast kunnen we de velgen verschillende finishes geven. U kunt voor een matte, satijnen of hoogglans finish kiezen. Wij zullen uw velgen eerst van uw banden demonteren, waarna we deze zorgvuldig spuiten. Zo zijn we in staat om zowel de binnen- als de buitenkant van de velgen van een nieuwe kleur te voorzien. Zodra het spuitwerk is opgedroogd, zullen we de banden weer op uw auto plaatsen. Uiteraard zullen we uw banden ook voor u uitbalanceren.

Wij zijn ook in staat om uw velgen te repareren

Niet alleen kunnen wij uw velgen van spuitwerk voorzien, maar we kunnen uw velgen ook repareren. Hebben uw banden bijvoorbeeld schade opgelopen omdat u een stoeprandje heeft geraakt? Dan kunnen wij de velgen voor u repareren, zodat deze er weer op hun best uit komen te zien. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om een keramische coating door ons aan te laten brengen. Zo worden uw velgen minder snel vies en wordt de lak op uw velgen ook beter beschermd.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Calipers

Calipers

U kunt de calipers of de remklauwen van uw auto een meer sportieve uitstraling geven door deze te laten spuiten. Wilt u de auto een sportieve look geven, dan kunt u de calipers laten spuiten door Wraptor. Wij kunnen de remklauwen in de gewenste kleur spuiten. Veelgekozen kleuren zijn bijvoorbeeld Ferrari-rood en fluorescerend geel. We kunnen eventueel ook het logo op de remklauwen meespuiten. Bij Wraptor werken uitsluitend vakmensen met veel ervaring en wij denken graag met u mee. Wilt u de uitstraling van uw auto graag een sportievere uitstraling geven, maar heeft u nog geen specifieke kleur in gedachten? Dan laten wij u graag een aantal mogelijkheden zien.

Laat uw calipers spuiten door een expert

Belangrijk is om de calipers van uw auto door een specialist te laten spuiten. Zo geeft u de auto een sportieve en luxe uitstraling. Bij Wraptor hebben we ervaring met super cars en gaan we altijd uiterst zorgvuldig te werk. Besluit u om de remklauwen te laten spuiten in onze paint shop, dan kunt u altijd zeker zijn van een prachtig resultaat.

U kunt alleen uw remklauwen door ons laten spuiten, maar wij kunnen uw auto ook op veel andere manieren personaliseren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op!

Logo's

Veel auto’s zijn vandaag de dag voorzien van chromen logo’s en typeaanduidingen. Veel autofanaten vinden het contrast tussen de lak en het logo echter niet mooi en kiezen ervoor om de logo’s zwart te laten spuiten. Het overspuiten van logo’s en typeaanduidingen kunt u overlaten aan de vakmensen van Wraptor. Wij kunnen deze onderdelen overspuiten in het zwart of in iedere andere gewenste kleur. Omdat chroom een minimale hechting heeft, gebruiken onze specialisten een speciale primer. Zo zorgen we ervoor dat de lak goed op de logo’s hecht en kunt u zeker zijn van een kwalitatief en duurzaam eindresultaat.

Paint shop

Wilt u de kleur van de logo’s op uw auto aanpassen?

Zou u de logo’s die standaard op uw auto zitten graag een andere kleur willen geven? Dan gaan onze vakmensen ook graag voor u aan de slag. Wij hebben veel ervaring met spuitwerk en zelfs super cars worden regelmatig aan ons toevertrouwd. Bij onze paint shop kunt u altijd zeker zijn van een optimaal resultaat en een uitmuntende service.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op, zodat wij snel voor u aan de slag kunnen. Uiteraard heeft u eerst de mogelijkheid om vrijblijvend al uw vragen aan ons te stellen.

Vraag nu een offerte aan