Skip to content

RECLAME BESTICKERING

RECLAME BESTICKERING

Wilt u een duidelijke boodschap overbrengen terwijl u op weg bent? Er is geen betere manier van reclame maken dan een auto beletteren!

Wraptor uit Nootdorp verzorgt uw gewenste autostickers geheel op maat en werkt uitsluitend met topkwaliteit materiaal van vooraanstaande merken. Bovendien staat professionele service bij ons altijd centraal!

Een bedrijfswagen of persoonlijke auto bestickeren

Een rijdend visitekaartje voor uw bedrijf wat vele jaren naamsbekendheid en herkenbaarheid oplevert, zonde om daar geen gebruik van te maken. Misschien heeft u al een ontwerp of juist niet, onze specialisten helpen u met plezier en zorgvuldigheid voor een optimaal eindresultaat.

Op onze werkplaats in Nootdorp zijn we in staat om veel verschillende designs te ontwerpen, uitprinten en aan te brengen. Zo zorgen we samen met u voor een unieke uitstraling van uw auto. Dus wilt u uw auto bestickeren neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.

Reclame Bestickering
Reclame Bestickering

Autobestickering van topkwaliteit

Met autobestickering bedoelen we het aanbrengen van autostickers op uw wagen, waarmee een bepaalde huisstijl of boodschap uitgedragen kan worden. Het verschil met carwrapping is dat een auto bestickeren plaatselijk gebeurt, terwijl een auto wrappen de gehele wagen omvat. Dat maakt bestickering ideaal om op te vallen op de weg, zonder dat u het uiterlijk van uw voertuig compleet verandert. Goed voor bijvoorbeeld logo’s of tijdelijke reclamebestickering.

Wraptor beschikt over een uitmuntende printer die autostickers in alle soorten en maten print. Zelfs foto’s en andere persoonlijke designs zijn mogelijk.

Merken waarmee we werken zijn 3M & Avery. U heeft bij een bedrijfswagen bestickeren keuze uit diverse finishes en krijgt op alle bestickering minimaal 2 jaar garantie.

Ieder gewenst design

Ons team gaat geen uitdaging uit de weg en werkt graag naar uw wensen om u een zo passend mogelijk design te garanderen.

Wilt u bijvoorbeeld een bedrijfsauto laten bestickeren, of uw luxe auto van een nog uniekere uitstraling laten voorzien? Bij ons kan het allemaal. Onze installateur beschikt over alle nodige certificeringenen gaat overigens bijzonder perfectionistisch te werk. Samen met u bespreken we uw wensen, waarna we desgewenst een design op maat kunnen laten ontwerpen.

Kom vanuit Delft, Pijnacker, Berkel en Rodenrijs, Voorburg of Zoetermeer en omstreken gerust eens langs op onze werkplaats in Nootdorp.

Of het nu om een simpel logo of een out of the box-concept gaat: wij zijn uw partner voor professionele autobestickering.

U vraagt een offerte aan door hier zo veel mogelijk informatie op te geven.
Een afspraak maken is mogelijk door te bellen naar of door het contact formulier in te vullen.

Wij zijn hét adres wanneer het om een auto bestickeren gaat.

Reclame Bestickering

Vraag nu een offerte aan

Gevel / pand bestickering