Skip to content

STEENSLAG FOLIE

STEENSLAG FOLIE

Steenslag folie biedt u de optimale lakbescherming. Bij Wraptor kunt u terecht voor een perfecte aanbrenging van dit bijzonder lakbeschermingsfolie.

Waarom kiezen voor steenslag folie?

Steenslag folie (ook wel paint protection film genoemd) is een extra beschermingslaag die over de lak van uw auto wordt aangebracht. De folie is bedoeld om uw auto te beschermen tegen lichte beschadigingen van buitenaf. Denk hierbij aan zure en zoute oliën, vogelpoep, oxidatie en uiteraard steenslag. De folie is flinterdun en transparant en zal dus niet opvallen als het over uw auto wordt aangebracht. U kunt de beschermingslaag zien als een onzichtbare held: de folie stoot allerlei beschadigingen af zonder dat ook maar iemand het ziet.

Steenslag folie

Bovendien is steenslag folie in staat om zelf te herstellen. Er is namelijk urethaan in de folie verwerkt wat de folie een zelfherstellende functie geeft. Kleine beschadigingen zullen over tijd vanzelf verdwijnen, zonder dat u er iets voor hoeft te doen. Een ander voordeel van steenslag folie is dat het u op de lange termijn veel kosten kunt besparen. Zonder de folie zou u veel kosten moeten maken als u krassen en andere onzuiverheden wilt verwijderen uit uw lak. Met steenslag folie blijft uw auto langer mooi en zal u zich geen zorgen hoeven te maken over kosten voor kleine beschadigingen. Door de vele voordelen is steenslag folie voor de echte autoliefhebber echt een must!

Vraag nu een offerte aan

De stappen voor het aanbrengen van steenslag folie

Xpel Stealth Ferrari

Weten hoe steenslag folie wordt aangelegd? Wraptor zal kort de stappen met u doorlopen! Ten eerste zullen wij met u uw wensen bespreken. U kunt namelijk zelf kiezen of u gaat voor glanzende folie of matte folie, het is maar net wat er bij uw auto past. Daarnaast kiest u er ook voor welke onderdelen van de auto worden bedekt met steenslag folie. Zodra er duidelijke afspraken tussen u en Wraptor zijn gemaakt, gaan wij aan de slag. Als wij uw auto ontvangen zullen wij eerst uw auto grondig schoonmaken. Dit doen wij zodat er geen vuil onder de aangebrachte beschermingsfolie zal blijven steken. Ook zullen wij uw auto polijsten om zo bestaande krassen te verwijderen.

Als de voorbereidingen zijn afgerond, beginnen we met het plaatsen van de folie. Via een speciaal programma wordt de folie gesneden voor iedere onderdeel van de auto. De grootte van de stukken zijn op maat gemaakt, zodat de folie precies op uw auto zal passen. Vervolgens wordt de folie op uw auto geplaatst. We trekken de folie flink strak met onze tools en zullen de steenslag folie ook nog inwrijven met een doek. Om de folie extra goed te laten hechten aan de autolak zullen wij alles ook stomen. Als dit gedaan is, dan bent u klaar om de weg op te gaan met uw extra beschermde auto!

Andere services

Auto wrappen

Paint protection film

Lak bescherming