Skip to content

PORSCHE DETAILING

PORSCHE DETAILING

Als u een Porsche heeft, geeft u deze liever niet zomaar mee. Wij zorgen ervoor dat uw Porsche grondig gereinigd en gepoetst wordt. Als uw auto kleine beschadigingen aan het interieur of exterieur heeft, kunnen we ook deze beschadigingen voor u behandelen. Porsche detailing is dus veel meer dan lak reiniging alleen.

Full detail treatment exterior vanaf € 850 ex. btw

Wilt u het exterieur van uw auto onder handen laten nemen? Kiest u dan voor full detail treatment exterior. Dit is al mogelijk vanaf een bedrag van € 850 ex. btw. Bij deze vorm van Porsche detailing zullen we de lak van uw auto niet alleen reinigen en poetsen, maar brengen we ook een beschermlaag aan op de lak. Daarnaast zijn we in staat om kleine beschadigingen, zoals krassen en vlekken, te verwijderen. Bij Porsche detailing hebben we veel aandacht voor de details. Zo lopen we de auto eerst grondig na om vast te stellen wat voor behandelingen het beste bij uw auto passen. Bovendien maken we alleen gebruik van de beste producten zoals Labocosmetica en Modesta. Zo kunnen we de glans en reflectie van de autolak herstellen.

Vraag nu een offerte aan

Porsche Detailing

Interior detailing vanaf € 100 ex. btw

Kiest u voor Porsche detailing, dan kunnen wij ook het interieur van uw auto behandelen. Ook dan lopen we ieder detail van de auto na. Als specialist in high-end autoverzorging weten we precies hoe we het interieur van uw auto kunnen herstellen. Bovendien zullen we het interieur ook professioneel reinigen.

Porsche detailing laat u aan Wraptor over

Een speciale auto zoals een Porsche geeft u uiteraard niet zomaar aan iemand mee. Bij Wraptor begrijpen we dit maar al te goed. Bij ons kunt u er zeker van zijn dat uw auto in professionele handen is. Wij hebben veel ervaring met high end car detailing. Onze werkwijze is uiterst professioneel en we gebruiken alleen de beste producten voor uw auto. Bent u benieuwd naar hoe Porsche detailing de uitstraling van uw auto kan verbeteren? Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze. Neemt u dus gerust contact met ons op!

Andere services

Window tint

Paint shop

Design studio