Skip to content

WINDOW TINT

WINDOW TINT

Bent u op zoek naar een bepaalde uitstraling d.m.v. het tinten van uw ruiten én ziet u voordeel in privacy, bescherming tegen warmte en schadelijke UV-straling? Laat dan uw ruiten tinten bij Wraptor.

Tint icon

Uitstraling

Tint icon

UV- en warmtewerend

Tint icon

Inkijkwerend

Tint

Veiligheid

Voordelen

Een window tint zorgt ervoor dat u meer privacy in uw auto heeft en geeft uw auto een luxe uitstraling. Daarnaast beschermen geblindeerde ramen inzittenden en het interieur tegen UV-straling. Nog een voordeel van blindeerfolie is dat de folie glas bij elkaar houdt wanneer uw ruit breekt. Hierdoor voorkomt blindeerfolie dat er scherven in het rond vliegen bij een ongeluk en beschermt het uw auto ook tegen inbraak. Wilt u een window tint op uw auto laten aanbrengen, dan kunt u dit het best aan onze specialisten overlaten. Wij brengen de blindeerfolie strak aan op de binnenzijde van uw autoruiten.

Window tint 70%
Window tint 50%
Window tint 35%
Window tint 20%
Window tint 5%

Vraag nu een offerte aan

Verschillende soorten window tint

Bij Wraptor kunt u uit verschillende blindeerfolies kiezen. U heeft de keuze uit glas dat 70% licht doorlaat tot aan glas dat slechts 5% licht doorlaat. Voor de achterruiten geldt dat deze zo donker mogen worden als u zelf wilt. De voorruiten van Nederlandse auto’s mogen wij vanwege wettelijke restricties slechts voor 55% blinderen. Wij controleren goed of uw auto na het aanbrengen van de window tint nog voldoende licht doorlaat.

Window tint Window Tint

Beweeg de slider naar links om te zien hoe de auto er na het tinten uit zal komen te zien.

 

Naast dat wij blindeerfolie op uw ruiten kunnen aanbrengen, kunnen wij als specialist in car customizing nog veel meer voor u betekenen. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neemt u dan contact met ons op, zodat u uw wensen vrijblijvend met ons door kunt nemen.