Skip to content

XPEL / PAINT PROTECTION FILM

XPEL / PAINT PROTECTION FILM

Xpel (Paint Protection Film) biedt u optimale lakbescherming voor uw auto én een extra diepe glans. Wraptor is een gecertificeerd Xpel / PPF installer en werkt uitsluitend met materialen van de hoogste kwaliteit: Xpel.

Meer over PPF / XPEL

Xpel / Paint Protection Film ofwel lakbeschermingsfolie is een hoogwaardige thermoplastische urethaan folie. Deze laag is extreem goed bestand tegen vogelpoep, zuren, zouten, oxidatie, uv-straling en meer. Uw lak zal niet verkleuren of beschadigen. Daarnaast is deze lakbeschermingsfolie zelfhelend bij lichte krassen, denk hierbij aan de ‘swirls’ van de wasstraat.

Een bijkomend groot voordeel van Xpel / PPF is dat het materiaal glashelder is en een diepe glans op uw lak creëert. Wanneer gewenst kunt u ook kiezen voor een matte folie, wat zorgt voor een zijden glans op uw auto.

Wraptor is een gecertificeerd Xpel installer. Deze Xpel folie garandeerd zelfherstellendheid, vlekbestendigheid en een superieure optische helderheid.

Wij voorzien uw auto enkel in onze daarvoor bestemde PPF ruimte, welke is afgesloten voor stof en overige invloeden van buitenaf. U bent van harte welkom om deze ruimte te bekijken en voor advies op maat.

Ultimate plus paint protection film

Vraag nu een offerte aan

XPEL / PPF pakketten

Xpel Paint protection film front

Front protection kits
Voorbumper
Motorkap
Zijschermen
Spiegels

Xpel Paint protection film custom

Custom protection
Gewenste onderdelen

Xpel Paint protection film full

Full protection kit
Gehele auto

Xpel Paint Protection Film icon

Ultra transparant

Xpel Paint Protection Film icon

Beschermende folie

Xpel Paint Protection Film icon

Zelfhelend

Xpel Paint Protection Film icon

Zelfreinigend

Bescherming

Uw lak kan bekrast worden door bijvoorbeeld autowasborstels van de wasstraat, bij het wrijven tegen struiken langs de weg, bij dagelijks gebruik of bij vandalisme. Denk ook aan stenen en grind aan wegresten.

Als uw lak bekrast raakt, zal de Xpel / PPF beschermfolie zichzelf herstellen met behulp van warmte van de zon of warm water.

Weersta de impact van deze dagelijkse gevaren en uw originele lak blijft in perfecte staat!

Daarnaast bevat de Xpel /PPF een anti-adhesiecomponent. Hierdoor hechten stof en vuil zich veel minder aan uw lak. Reiniging zal minder frequent nodig zijn en aanzienlijk makkelijker gaan.

Het proces

Graag geven wij u een korte omschrijving hoe Wraptor te werk gaat wanneer uw auto wordt voorzien van Xpel / PPF.

Uw auto wordt grondig met de hand gewassen en vervolgens gepolijst, zodat licht bestaande krassen onzichtbaar worden. Hierna worden de nodige onderdelen, afhankelijk van het door u gekozen pakket, gedemonteerd. De onderdelen die worden voorzien van Xpel / PPF worden grondig ontvet. Vervolgens brengen wij de Xpel / PPF aan met de daarvoor bestemde middelen. Wanneer de Xpel / PPF er volledig op zit, wordt deze daarna gestoomd. Dit zorgt voor een optimale hechting en afwerking op uw lak.

Vanuit het Xpel programma werken wij met speciale pre-cuts die voor elke auto voorgevormd zijn. Dit geeft een zeer nauwkeurige afwerking, waardoor u op het blote oog niet ziet dat er Xpel folie over uw auto heen zit.

In onderstaande video geeft Wraptor u een impressie hoe het proces van Xpel wordt uitgevoerd.