Skip to content

INTERIOR DETAILING

INTERIOR DETAILING

In een schoon interieur van uw auto ervaart u meer rijplezier. Wij kunnen het interieur van uw auto reinigen en restaureren. Dit kan bijvoorbeeld variëren van het grondig stofzuigen door middel van waterextractie tot aan een zeer uitgebreide behandeling waar elk hoekje en gaatje behandeld wordt. Door op tijd uw interieur aan te pakken voorkomt u vieze geuren in de auto en aanslag op uw bekleding. Ook onder de stoelen stapelt zich vuil en bacteriën op. Daarom is het ook mogelijk dat wij uw stoelen uit de auto halen om zo optimaal de interior detailing behandeling uit te voeren.

Interior detailing

Interior detailing is veel meer dan een standaard poetsbeurt. Bij detailing wordt er namelijk veel meer aandacht besteed aan de details van uw auto. De belangrijkste aandachtspunten kunnen per auto verschillen. Als specialist in autoverzorging zullen we alle details van het interieur van uw auto nalopen. Wanneer er sprake is van kleine beschadigingen in het interieur zullen we deze proberen te herstellen. Interior detailing is dus veel meer dan alleen het reinigen van de auto. Nadat wij uw auto behandeld hebben is het interieur weer in nieuwstaat.

Interior Detailing

Vraag nu een offerte aan

Interior Detailing

Leather repair – prijs op aanvraag

Als er beschadigingen aan uw lederen bekleding zijn, kunnen wij deze voor u herstellen. De prijs is echter afhankelijk van de beschadigingen aan uw interieur. Wij gaan graag voor u na hoe wij de lederen bekleding kunnen herstellen en wat dit u zal kosten. Neemt u daarom gerust contact met ons op voor leather repair. Ook voor deze behandeling is uw auto bij ons in veilige handen.

Interior detailing door Wraptor

Kiest u voor interior detailing door Wraptor, dan weet u zeker dat de auto professioneel wordt aangepakt. Wij streven ernaar om het interieur van uw auto zo te behandelen dat deze er weer als nieuw uit komt te zien. Zo voelt u zich voortaan een stuk comfortabeler in uw eigen auto.

Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden op locatie. Daarnaast kunt u ons zo gelijk meer vertellen over de staat van uw auto. Zo weten wij namelijk precies hoe we uw auto het best kunnen behandelen. Interior detailing is immers maatwerk, aangezien iedere auto weer andere aandachtspunten heeft.

Andere services

Leer Reparatie

Basic Detailing

New Car Detailing