Skip to content

LEER REPARATIE AUTO

LEER REPARATIE AUTO

Niets wordt over het hoofd gezien als u kiest voor de diensten die onze ervaren specialisten u aan kunnen bieden. En dus zijn we ook zonder meer uw adres als het gaat om leer reparatie van de auto. Een fraaie auto is meer dan de buitenkant alleen in elk geval. Wij kunnen de instapwand spuiten tot aan het volledig herstellen herstellen van uw autostoel. Als u ook die in nieuwstaat wenst, dan kiest u voor leer reparatie van de auto en dus voor het professionele werk van onze specialisten. Want die beheersen deze leer reparatie auto tot in de puntjes.

Voor zowel reparatie en renovatie van leer en voor perfect onderhoud

Is er sprake van lederen autostoelen in uw auto, dan weet u zeker dat er kans bestaat dat er scheurtjes gaan ontstaan of dat er met de tijd beschadigingen zullen optreden. Dat hoeft echter geen probleem te zijn, want onze specialisten zijn als geen ander in staat die scheurtjes en beschadigingen weg te nemen en te repareren. Op het gebied van leer reparatie in de auto zijn we eigenlijk van alle markten thuis. De al genoemde reparatiewerkzaamheden zijn dus mogelijk. U kunt ook kiezen voor leer renovatie. Vergeet verder vooral niet om de lederen onderdelen goed te onderhouden.

Leder herstel

Vraag nu een offerte aan

Leather repair prijs op aanvraag

Leer reparatie voor de auto is een ambacht en maatwerk. Om die reden kunnen we u niet op voorhand vertellen wat de werkzaamheden kosten. We werken met een prijs op aanvraag, omdat de prijzen per auto heel erg verschillend kunnen zijn. Zijn de lederen onderdelen van uw interieur eenmaal hersteld, dan is het zaak die onderdelen goed te onderhouden. Om dat te bewerkstelligen hebben we verschillende uitstekende middelen beschikbaar die voor bescherming zorgen, die een verzorgende werking hebben. De middelen verlengen in elk geval de levensduur van de lederen bekleding.

Andere services

Interior Detailing

Basic Detailing

Glass
Coating