Auto laten wrappen

Auto wrapping is ideaal wanneer u een nieuwe auto kleur wilt hebben of wanneer u uw bedrijfsauto razendsnel wilt veranderen in een rijdend visitekaartje. Carwrapping is ideaal voor zowel zakelijk als privé. Door uw auto te laten wrappen kunt u het uiterlijk van de auto totaal naar uw eigen wensen aan laten passen. Het resultaat is tijdelijk want het is mogelijk om de wrap na een aantal jaar relatief eenvoudig te laten verwijderen. Lees snel verder om er achter te komen of carwrapping de oplossing voor u biedt.

Tesla op maat

Wraptor helpt u om uw Tesla helemaal te personaliseren naar uw eigen wensen. De mogelijkheden zijn haast eindeloos. Veel mensen kiezen voor het wrappen van de auto in plaats van overspuiten. Het is namelijk een stuk voordeliger om de auto te laten wrappen. Daarnaast beschermt de wrap de oorspronkelijke lak tegen krassen en schade waardoor de restwaarde van de auto doorgaans hoog blijft. Op het moment dat u uitgekeken bent op de wrap kunt u deze gewoon vervangen voor een andere kleur, of helemaal verwijderen. Hierdoor hoeft u nooit bang te zijn dat u uitgekeken raakt op uw Tesla.

Zakelijke auto wrappen

Niet alleen privé auto's kunnen gewrapt worden door Wraptor maar ook zakelijke auto's. Zo kunt u uw bedrijfsauto bijvoorbeeld inzetten om reclame te maken voor uw bedrijf. Dit kan zowel subtiel als met een grote afbeelding of logo. Bijna alles dat u kunt bedenken is mogelijk. Neem contact op om de mogelijkheden met ons te bespreken en uw zakelijke auto in te gaan zetten als marketingmiddel.

Wat kost wrappen Tesla?

De prijzen voor het wrappen van uw Tesla zijn onder andere afhankelijk van het model. Uw Tesla model 3 kunt u al vanaf €1600,- laten wrappen, de Tesla Model S kan gewrapt worden vanaf €1800,- en de Tesla Model X vanaf €2000,-. Wij maken gebruik van premium carwrap films van de A-merken 3M en Avery. Bij Wraptor werkt professioneel en gecertificeerd personeel en met ons team zorgen wij ervoor dat u helemaal tevreden bent met het resultaat. Zo krijgt u 3 jaar lang een garantie op de hechting en heeft u de keuze uit meer dan 200 kleuren en verschillende afwerkingen. Voor een perfecte verwerking demonteren wij de nodige onderdelen. Hierdoor geniet u van het strakste resultaat. Vraag vrijblijvend een offerte aan als u benieuwd bent wat het kost om uw Tesla te laten wrappen volgens uw wensen.

Vraag een offerte aan
Tesla laten wrappen

Bekijk hier onze portfolio