Skip to content

TESLA WRAPPEN

TESLA WRAPPEN

Bent u erg blij met uw nieuwe Tesla maar zou u deze toch liever in een andere kleur zien? Uw auto laten wrappen biedt de oplossing. De folie beschermt de oorspronkelijke lak en is na een aantal jaar gemakkelijk weer te verwijderen. U heeft de keuze uit vele kleuren, designs en finishes. Kies bijvoorbeeld voor een stoere mat grijze of mat zwarte afwerking of ga voor een hoogglanzende wrap. Wat u ook voor ogen hebt, wij kunnen het voor u realiseren.

Tesla op maat

Wraptor helpt u om uw Tesla helemaal te personaliseren naar uw eigen wensen. De mogelijkheden zijn haast eindeloos. Veel mensen kiezen voor het wrappen van de auto in plaats van overspuiten. Het is namelijk een stuk voordeliger om de auto te laten wrappen. Daarnaast beschermt de wrap de oorspronkelijke lak tegen krassen en schade waardoor de restwaarde van de auto doorgaans hoog blijft. Op het moment dat u uitgekeken bent op de wrap kunt u deze gewoon vervangen voor een andere kleur, of helemaal verwijderen. Hierdoor hoeft u nooit bang te zijn dat u uitgekeken raakt op uw Tesla.

Tesla wrappen

Vraag nu een offerte aan

Zakelijke auto wrappen

Niet alleen privé auto’s kunnen gewrapt worden door Wraptor maar ook zakelijke auto’s. Zo kunt u uw bedrijfsauto bijvoorbeeld inzetten om reclame te maken voor uw bedrijf. Dit kan zowel subtiel als met een grote afbeelding of logo. Bijna alles dat u kunt bedenken is mogelijk. Neem contact op om de mogelijkheden met ons te bespreken en uw zakelijke auto in te gaan zetten als marketingmiddel.

Tesla wrappen

Wij maken gebruik van premium carwrap films van de A-merken Oracal, PWF en KPMF. Bij Wraptor werkt professioneel en gecertificeerd personeel en met ons team zorgen wij ervoor dat u helemaal tevreden bent met het resultaat. Zo krijgt u 3 jaar lang een garantie op de hechting en heeft u de keuze uit meer dan 200 kleuren en verschillende afwerkingen. Voor een perfecte verwerking demonteren wij de nodige onderdelen. Hierdoor geniet u van het strakste resultaat. Vraag vrijblijvend een offerte aan als u benieuwd bent wat het kost om uw Tesla te laten wrappen volgens uw wensen.

Tesla Model X wrappen

Andere services

XPEL /
PPF

Basic Detailing

Interior Detailing