Skip to content

AUTO LATEN POLIJSTEN KOSTEN

AUTO LATEN POLIJSTEN KOSTEN

Bij detailer Wraptor kunt u exclusief uw auto laten polijsten. We zijn gespecialiseerd in het restylen, poetsen en polijsten van luxe voertuigen. U kunt van ons een nauwkeurige service verwachten en bent verzekerd van kwaliteit. Wij vinden het belangrijk om iedere auto de nodige zorg en aandacht te geven, om zo tot een mooi eindresultaat te komen. Na een polijstbehandeling bij Wraptor zal uw auto er weer glanzend uitzien en kunt u nog lange tijd van deze mooie uitstraling genieten. Benieuwd naar wat een auto laten polijsten kosten zal? Neemt u dan gerust contact met ons op!

Gaat een exclusieve auto laten polijsten meer kosten?

Wij van Wraptor vinden het belangrijk dat iedere auto een passende behandeling krijgt, daarom hanteren we voor iedere auto dezelfde kosten. Om tot het gewenste resultaat te komen dienen we onze werkzaamheden af te stemmen op elke auto. Daarom zullen we eerst uw auto inspecteren voordat we beginnen met het polijsten. Welke aanpak dan ook wordt gekozen, u kunt er altijd vanuit gaan dat we u een optimale service bieden. Zo werken we altijd met producten van de hoogste kwaliteit en zullen we de lak polijsten met uiterste precisie. Alle mogelijke beschadigingen, waaronder hologrammen, waskrassen en swirls, kunnen gemakkelijk door ons worden verwijderd. Ook een doffe uitstraling van de lak kan simpel worden weggewerkt. Na onze intensieve polijstbehandeling zal uw auto weer stralen. De auto laten polijsten kosten liggen bij Wraptor relatief laag.

Auto laten polijsten kosten

Vraag nu een offerte aan

auto laten poetsen kosten

Uw auto laten polijsten kosten zijn niet hoger met een coating!

Na het laten polijsten van uw auto is uw voertuig voorzien van een mooie, diepe glans. Om deze mooie uitstraling een lange tijd te behouden, kunt u een beschermende coating laten aanbrengen over de autolak. Deze coatings zijn water- en vuilafstotend, waardoor de lak niet beschadigd kan raken. Glasscoating is een veelgekozen coating onder onze klanten. Deze coating gaat zeker zes jaar mee en is bovendien erg duurzaam.

Een andere coating die u kunt laten aanbrengen bij Wraptor is ceramic coating. Net zoals glasscoating biedt deze coating veel stevigheid en goede bescherming. Het verschil tussen de twee is dat de ceramic coating zich hecht aan de autolak en samen een geheel gaat vormen. Glasscoating blijft echter wel gescheiden van de lak. U kunt altijd contact met ons opnemen als u zich graag laat adviseren over de verschillende coatings. We kunnen met elkaar overleggen om zo tot de juiste beslissing te komen.

Wat zal uw auto laten polijsten kosten?

Wilt u weten wat uw auto laten polijsten zal kosten? Bij Wraptor ontvangt u altijd service van de hoogste kwaliteit. We houden daarbij altijd rekening met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Door een offerte aan te vragen kunnen wij een kostenindicatie aanleveren die aansluit op de services die u graag wilt ontvangen. Zo weet u precies wat uw auto laten polijsten gaat kosten.

Andere services

XPEL /
PPF

Basic Detailing

Interior Detailing