Skip to content

AUTO LATEN POLIJSTEN PRIJS

AUTO LATEN POLIJSTEN PRIJS

Bent u benieuwd naar de auto laten polijsten prijs? Wraptor biedt u een scherpe auto laten polijsten prijs. Over de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot specialisten in het polijsten van luxe auto’s. We pakken ieder project met beide handen aan en gaan altijd met uiterste nauwkeurigheid te werk. Onze polijstbehandelingen worden afgestemd op de specifieke auto, zodat we u van een optimaal eindresultaat kunnen verzekeren.

Exclusieve auto laten polijsten, de prijs ligt relatief laag

Wraptor is gespecialiseerd in het polijsten van exclusieve auto’s. We behandelen ieder voertuig met veel zorgvuldigheid en zullen onze manier van werken afstemmen op de auto. Door uw auto te laten polijsten bij Wraptor zal deze na de behandeling er weer zo goed als nieuw uitzien. Wij werken enkel met A-merk producten van de hoogste kwaliteit zodat we u een uitzonderlijke service kunnen bieden. De lak polijsten doen we met de beste tools die we in huis hebben. Doffe plekken, swirls en hologrammen worden gemakkelijk verwijderd door onze specialisten. Na de polijstbehandeling zal er geen kras meer te zien zijn en is uw auto voorzien van een mooie, diepe glans.

Auto laten polijsten prijs

Vraag nu een offerte aan

Auto laten polijsten

De auto laten polijsten prijs inclusief coating

Om uw auto lange tijd mooi te houden kunt u een coating aanbrengen over de lak. Glasscoating is hierbij een echte pionier: deze vorm van coating gaat maximaal zes jaar mee en beschermt uw autolak tegen allerlei viezigheid en oneffenheden. Door zijn afstotende werking zal uw auto niet beschadigd raken.

Naast glasscoating is het ook mogelijk om een ceramic coating te laten aanbrengen door Wraptor. Ook deze coating is ontzettend stevig en beschermt uw auto goed tegen vuil en oneffenheden. Het grote verschil is echter dat de keramische coating zich hecht aan de autolak, waardoor de lak en coating één worden. Graag advies over welke coating het beste past bij uw auto? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Auto laten polijsten de prijs is nooit onverwacht hoog

Op basis van de behandeling die u kiest zal er een prijs worden bepaald. Door een offerte aan te vragen via onze website, krijgt u meer inzicht in het kostenplaatje. Zo weet u de auto laten polijsten prijs van tevoren! Ook kunt u ons telefonisch bereiken als uw auto laten polijsten prijs onduidelijk is of als u specifieke vragen voor ons heeft. Mocht u bij ons in de buurt zijn, dan kunt u ook onze garage bezoeken. Doordeweeks kunt u gewoonweg bij ons binnenlopen. We zullen dan zo snel mogelijk een afspraak met u maken om uw auto te polijsten.

Andere services

XPEL /
PPF

Basic Detailing

Interior Detailing