Skip to content

AUTO POLIJSTEN ROTTERDAM

AUTO POLIJSTEN ROTTERDAM

Voor een optimale polijstbehandeling bent u bij Wraptor aan het juiste adres. We zijn gespecialiseerd in het reinigen, wrappen en polijsten van uw auto en zijn zo in staat om u de beste service te kunnen bieden. Laat uw auto polijsten in Rotterdam door onze experts: schade wordt eenvoudig weggewerkt en uw auto zal weer stralen na de polijstbehandeling.

Auto polijsten in Rotterdam? Kom langs bij Wraptor

Door uw auto te laten polijsten kunnen doffe plekken en beschadigingen worden verwijderd. Polijsten gaat verder dan reinigen. Uiteraard moet u regelmatig uw auto poetsen, maar hiermee wordt enkel de bovenste laag van de autolak behandeld. De lak van een auto bestaat uit drie lagen: de bovenste blanke laklaag, de kleurlak en primer. Als er krassen in de lak zijn ontstaan, zitten deze vaak dieper dan de bovenste laag en zul je deze dus niet kunnen weghalen door enkel te poetsen. Laat daarom uw auto polijsten in Rotterdam. Bij het polijsten is het namelijk wel mogelijk om de andere lagen te doordringen en kunnen zo krassen en andere beschadigingen worden weggewerkt.

Auto polijsten Rotterdam

Vraag nu een offerte aan

Grondige inspectie voordat wij uw auto polijsten in Rotterdam

Voordat we beginnen met uw auto polijsten in Rotterdam, zal uw auto eerst worden geïnspecteerd. Bij Wraptor werken we voornamelijk met exclusieve auto’s en stemmen we onze manier van werken af op de aanpak die bij de auto past. U kunt er dus vanuit gaan dat uw auto met veel aandacht bij ons wordt behandeld. Na de inspectie zullen we eerst uw voertuig goed reinigen. Daarna gaan we de lak polijsten met uiterste zorgvuldigheid. Na deze behandeling zal uw auto weer prachtig glimmen en zullen andere beschadigingen zijn weggewerkt. Om uw voertuig een lange tijd mooi te houden, heeft u de mogelijkheid om een beschermende coating te laten plaatsen.

Andere diensten dan uw auto polijsten in Rotterdam

Wraptor biedt als detailer nog veel meer services aan. Zo kunt u bijvoorbeeld paint protection film door ons laten aanbrengen voor een optimale bescherming van uw autolak. Deze folie wordt over de lak aangebracht en weert schade van buitenaf: uv-straling, oliën, water en zuren worden door de ppf tegengehouden. Bovendien is de folie zelf herstellend, krasjes op de folie verdwijnen weer na verloop van tijd. Een ander groot voordeel van ppf is de mooie afwerking. U kunt zelf kiezen voor een diepe glans of voor een matte afwerking. Wilt u graag deze paint protection film laten aanbrengen? Of wilt u dat wij uw auto polijsten in Rotterdam? Vraag dan een offerte aan via onze website. Ook zijn wij altijd telefonisch of per e-mail bereikbaar voor uw vragen en voor het geven van gewenst advies.

Andere services

XPEL /
PPF

Basic Detailing

Interior Detailing