Skip to content

AUTO POLIJSTEN ZOETERMEER

AUTO POLIJSTEN ROTTERDAM

Graag uw auto polijsten in Zoetermeer? Breng dan een bezoek aan de garage van Wraptor. Als exclusieve detailer zijn wij experts op het gebied van poetsen, polijsten, detailing en wrapping. Wij werken uitsluitend met gekwalificeerde tools om uw auto een optimale polijstbehandeling te geven. Na het polijsten zal er geen kras meer te zien zijn en zal uw auto stralen. Benieuwd hoe onze polijstbehandeling er precies uitziet? Hieronder benoemen we de stappen die we zullen doorlopen wanneer we uw auto polijsten in Zoetermeer.

Eerst reinigen, dan auto polijsten in Zoetermeer

Voordat we beginnen met het polijsten van uw auto zullen we eerst uw voertuig goed poetsen. We zullen het exterieur van uw auto reinigen en behandelen met speciale klei, waarmee we vlekken en ander vuil gemakkelijk kunnen verwijderen. Kiest u voor onze full detail treatment, dan zullen we ieder onderdeel van uw auto grondig poetsen en gaan we ook het interieur aanpakken. Als u meer wilt weten over onze verschillende servicepakketten, kunt u ons per e-mail of telefonisch contacteren.

Na het reinigen zal uw auto al mooi glanzen, maar voor het verwijderen van alle oneffenheden is het nodig om uw autolak te polijsten. Door enkel uw voertuig te poetsen wordt namelijk alleen de bovenste laag van de lak gereinigd. Bij een polijstbehandeling dringen we dieper door in de autolak en kunnen de meest hardnekkige krassen en beschadigingen worden verwijderd.

Auto polijsten Zoetermeer

Vraag nu een offerte aan

Auto polijsten Zoetermeer

Laat uw auto polijsten in Zoetermeer door Wraptor

Met uiterste zorgvuldigheid zullen we uw auto polijsten in Zoetermeer. Onze polijstmachines zijn van de hoogste kwaliteit en kunnen eenvoudig krassen verwijderen en de lak polijsten. Na de polijstbehandeling kunnen we uw auto waxen of brengen we een beschermende coating aan. Deze coating zal schade, uv-straling en andere externe factoren weren om zo de autolak te beschermen.

Vooraf zullen we uw auto goed inspecteren om zo de juiste aanpak te bepalen. Niet iedere auto is hetzelfde, en daarom passen wij veel flexibiliteit toe op onze behandeling. Zo maken wij het mogelijk om het beste eindresultaat te behalen, keer op keer.

Afspraak maken voor auto polijsten in Zoetermeer

Wilt u graag dat we uw auto polijsten in Zoetermeer? Plan dan direct een afspraak in bij Wraptor. Via onze website kunt u een offerte aanvragen. Overigens kunt u ons doordeweeks telefonisch bereiken en mag u ook altijd onze garage binnenlopen. Eén van onze medewerkers zal dan meteen een datum met u inplannen. In het weekend kunt u ons ook bezoeken, maar alleen op afspraak.

Andere services

XPEL /
PPF

Basic Detailing

Interior Detailing