Skip to content

AUTOLAK POLIJSTEN

AUTOLAK POLIJSTEN

Krassen, vuil en andere oneffenheden op uw auto zijn verleden tijd door de exclusieve polijstbehandeling van Wraptor. Nadat we uw autolak polijsten, zal uw voertuig weer glanzen en zo goed als nieuw aanvoelen. Bovendien kunnen wij een beschermende coating voor u op de autolak aanbrengen, om deze te beschermen tegen viezigheid en andere externe factoren.

Autolak polijsten met kwalitatieve tools en producten

Wij van Wraptor beginnen met uiterste zorgvuldigheid aan iedere klus, ook wanneer we uw autolak polijsten. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in lak polijsten en weten zo precies hoe ze het proces het beste kunnen aanpakken. Niet alleen is een echte vakman nodig voor een optimaal eindresultaat, ook de gebruikte producten hebben veel invloed. Daarom werken wij van Wraptor enkel met producten van de hoogste kwaliteit. Onze polijstmachines zijn gecertificeerd en onze polijstpasta is het beste product op de markt. De hoge kwaliteit van de gebruikte producten is zeker terug te zien in het eindresultaat. Na de behandeling zal er geen vlek meer zichtbaar zijn op uw auto, en zal uw autolak volop glanzen.

autolak polijsten

Vraag nu een offerte aan

Auto laten poetsen en polijsten

Na de autolak polijsten een beschermende laag aanbrengen

Om het resultaat na een polijstbehandeling nog lang te behouden is het essentieel om een beschermende laag aan te brengen over de gepolijste autolak. Er zijn een aantal mogelijkheden om uit te kiezen. Het is bijvoorbeeld een optie om wax of sealing te laten aanbrengen: deze producten zullen de autolak beschermen tegen vuil en oneffenheden. Ondanks dat wax en sealing hun werk goed doen, zijn ze slechts tijdelijk effectief. Voor een langere bescherming van de autolak kunt u het beste kiezen voor glasscoating.

Nadat we uw autolak polijsten, wordt Glasscoating als extra beschermingslaag over de autolak aangebracht. Deze laag is zeer efficiënt in het voorkomen van beschadigingen als gevolg van externe factoren. Water, vuil, zuren en oliën worden door de coating afgestoten, zodat de onderliggend lak mooi blijft. Bij Wraptor kunt u glasscoating eenvoudig laten aanbrengen nadat we uw autolak polijsten. Ook andere coatings zoals ceramic kunnen door onze specialisten worden geplaatst. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Niet alleen uw autolak polijsten bij Wraptor

Bij Wraptor kunnen we niet alleen uw autolak polijsten, maar ook motoren zijn welkom. Wij stemmen onze manier van werken af op het voertuig zodat wij een passende service kunnen bieden. Zo kunnen wij ook zonder problemen uw motor polijsten. Het verwijderen van vuil en krassen hebben we zo gedaan, en we brengen ook graag een beschermende coating aan over uw motor. Voor meer informatie over al onze services omtrent motoren kunt u ons telefonisch of per e-mail bereiken.

Andere services

XPEL /
PPF

Basic Detailing

Interior Detailing