Skip to content

AUTO WRAPPEN AMSTERDAM

AUTO WRAPPEN AMSTERDAM

Auto wrappen Amsterdam? U doet er dan verstandig aan om juist met ons zaken te doen. We leveren bewezen vakwerk en kunnen u heel erg breed van dienst zijn. Onze dienstverlening gaat namelijk verder dan alleen auto wrappen in Amsterdam. Veel verder zelfs.

Geef met auto wrappen in Amsterdam uw auto de kleur die u wenst

Auto wrappen in Amsterdam maakt dat u uw privéauto gemakkelijk de kleur kunt geven de u wenst. Op die manier hoeft u uw auto niet in te ruilen of over te laten spuiten. Auto wrappen in Amsterdam is bovendien een veel goedkopere manier dan wanneer u kiest de auto over te laten spuiten. Bovendien is de aangebrachte wrap te verwijderen en geeft u uw auto opnieuw een andere kleur. Kiest u voor auto wrappen in Amsterdam, dan kunt u uw auto geheel naar eigen wensen aanpassen. Zonder enig voorbehoud.

Auto wrappen Amsterdam

Ontwerp uw eigen design voor uw bedrijfswagen

Ook voor bedrijfsauto’s is Wraptor het adres. Er is buitengewoon veel mogelijk en tegen relatief lage kosten aat u gemakkelijk bedrijfsnaam, logo, website en telefoonnummer aanbrengen middels wrappen. Door te kiezen voor auto wrappen in Amsterdam maakt u gemakkelijk een passend reclameobject van uw bedrijfswagen en wel precies zoals u zelf in uw hoofd heeft.

Vraag nu een offerte aan

Breder dienstenpakket dan alleen het wrappen van uw auto

Behalve wrappen bieden we meer. Wat te denken van bijvoorbeeld de unieke lakbeschermingsfilosofie die Xpel genoemd wordt bijvoorbeeld. Verder zijn we Paint Shop en kunnen we u als geen ander helpen wanneer u uw velgen, remklauwen en logo een nieuwe kleur wilt geven. Wanneer u zelf een eigen en uniek design wenst op uw bedrijfswagen, dan kunt u bovendien een beroep doen op onze Design Studio. Behalve het ontwerp, kunnen we ook tekenen voor de daadwerkelijke uitvoering.

Mercedes EQC

De ultieme bescherming tegen steenslag en krassen

Bijzonder is wel Xpel dat we u eveneens aan kunnen bieden. Xpel geldt als de ultieme autolak beschermer tegen zaken als steenslag en krassen. Xpel is dé oplossing. De onzichtbare folie biedt simpelweg de ultieme bescherming. Met Xpel geeft u uw auto bovendien extra diepe glans. Wij gelden als gecertificeerd Xpel/PPF Installer en dat betekent dat u steeds zeker weet dat er gewerkt wordt met alleen de beste materialen.

Wij kunnen uw auto simpelweg altijd het beste bieden als het gaat om met name de lak. Wij helpen u graag met het ontwerpen van een uniek logo, dan we vervolgens ook voor u aanbrengen. Wat dat betreft kunnen wij u op heel veel verschillende manieren compleet ontzorgen.

Andere services

Paint protection film

Lak bescherming