Skip to content

XPEL

XPEL

Behalve het adres voor auto wrappen Amsterdam, zijn we zeker ook uw ideale partner als het gaat om Xpel, een unieke lakbeschermingsfolie. Daarmee laten we overduidelijk zien dat we u op meerdere vlakken van dienst kunnen zijn. Bovendien staan we nadrukkelijk voor de beste kwaliteit en een dito service.

Xpel geldt als een unieke lakbeschermingsfolie

Om met Xpel te beginnen, dit noemen we ook wel Paint Protection Film. Het is simpelweg de ultieme manier om autolak te beschermen tegen zaken als krassen en steenslag en andere nare beschadigingen. Xpel is de oplossing tegen deze zaken. De onzichtbare folie biedt simpelweg uitstekende bescherming. Behalve de ultieme bescherming voor uw lak, krijgt uw auto met Xpel ook nog eens een extra diepe glans. Wij zijn er trots op dat we een gecertificeerd Xpel/PPF Installer genoemd mogen worden en om die reden weet u steeds zeker dat we alleen met materialen van superieure kwaliteit werken met altijd het beste resultaat. Xpel staat voor een unieke lakbeschermingsfolie. Maak er gebruik van!

Expel

Vraag nu een offerte aan

Ideaal wanneer u uw privéauto een andere kleur wilt geven

Behalve dat zijn we uiteraard ook uw adres als u uw auto of bedrijfswagen wilt laten wrappen. Ook wat dat betreft leveren we vakwerk. Wrappen is ideaal, bijvoorbeeld wanneer u uw privéauto een andere kleur wilt geven. Op die manier is het inruilen of het overspuiten van uw auto dus niet meer nodig. Ook wanneer u van uw bedrijfswagen een echt visitekaartje wilt maken is wrappen perfect. Er is buitengewoon veel mogelijk en de kosten blijven steeds verrassend laag. Met speels gemak kan middels wrappen uw bedrijfsnaam, logo, website en telefoonnummer op uw bedrijfswagen geplaatst worden. Bovendien is dat wat aangebracht is, eenvoudig weer te verwijderen en kiest u dus eenvoudig voor een ander ontwerp of logo.

Car Detailing

Meer dan wrappen en Xpel

Met Xpel en auto wrappen zijn nog steeds niet al onze diensten benoemd overigens. Ook als u window tint wenst bent u bij ons aan het enige juiste adres. Uw ramen krijgen dan een exclusieve look en bovendien geniet u van extra privacy en bescherming tegen UV-straling. Ook als Paint Shop hebben we onze naam al lang en breed gevestigd, perfect wanneer u bijvoorbeeld velgen, remklauwen of een logo van een andere kleur wit voorzien. Voorts gelden we als een Design Studio waar u samen met onze specialisten zelf een uniek en eigen design voor uw voertuig kunt laten ontwerpen.

Andere services

Lak bescherming

Auto wrappen

Steenslag
folie