Skip to content

AUTO WRAPPEN PRIJS

AUTO WRAPPEN PRIJS

Een hele eigen stijl geven aan uw auto, om zo lekker op te vallen op de weg? Dat kunt u bereiken door uw auto te laten wrappen. Bij Wraptor kunt u terecht als u uw auto professioneel wilt laten wrappen. De auto wrappen prijs is bij ons allesbehalve duur.

Waarom zou ik mijn auto laten wrappen?

Naast dat u een persoonlijke stijl krijgt, heeft het laten wrappen van uw auto ook praktische voordelen. Als uw auto wat kleine beschadigingen heeft opgelopen, dan kan het wrappen van uw auto deze krassen mooi verbloemen. Bovendien heeft de wrap waarmee wij werken een beschermende eigenschap. Onze folies beschermen de lak van uw auto tegen beschadigingen van buitenaf, bijvoorbeeld schaafplekken, steenslag en uv-straling. Bovendien loopt u geen risico op verkleuringen door onze kwalitatieve wraps. Dit alles voor een zeer scherpe auto wrappen prijs.

Auto wrappen prijs

Bij Wraptor staan wij helemaal open voor uw persoonlijke wensen. U kiest zelf welke wrapping er op uw auto wordt geplaatst: de kleur en de finish bepaalt u zelf. U kunt ervoor kiezen om uw volledige auto in een nieuwe kleur te wrappen, maar ook specifieke designs zijn geen probleem voor ons. Als u een geheel eigen design in gedachten heeft zullen wij ons optimaal inzetten om het ontwerp werkelijkheid te maken. Wilt u liever een bijzonder accent, dan kunt u kiezen voor striping. Daarbij kiest u zelf de kleur en plaatsing uit waar de streep geplaatst wil worden.

Vraag nu een offerte aan

Wat is de prijs voor auto wrappen?

De auto wrappen prijs is volledige afhankelijk van het type auto en uw specifieke wensen. Bij Wraptor zijn wij zo transparant mogelijk over de kosten auto wrappen voordat wij aan de slag gaan, zodat u op de hoogte bent van het volledige kostenplaatje. Daarom kunt u op onze website een indicatie van de auto wrappen prijs per model inzien.

Ferrari

Natuurlijk staan niet alle modellen aangegeven in de indicatielijst, maar het moet u in ieder geval in de goede richting kunnen wijzen. In het geval u graag wilt weten wat het daadwerkelijke prijskaartje zult zijn, dan kunt u de offerte op onze website invullen. Vermeld hierbij uw kenteken van uw auto en het model, dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen over de bijbehorende prijs voor het auto wrappen. Liever bij ons langskomen op locatie? Dat kan natuurlijk ook, loop gerust doordeweeks bij ons binnen. Ook op zaterdag bent u bij Wraptor welkom, maar graag op afspraak. U kunt deze afspraak telefonisch of via e-mail met ons maken.

Andere services

Steenslag
folie

Paint protection film