Skip to content

KOSTEN AUTO WRAPPEN

KOSTEN AUTO WRAPPEN

Valt u graag op als u over de weg rijdt en wilt u een auto die geen andere bestuurder op de wereld heeft? Laat dan uw auto wrappen bij Wraptor. Wij hebben een rijk aanbod aan verschillende wraps en staan open voor uw eigen creativiteit. Bovendien kunt u in onze Paint Shop ook nog terecht voor spuitwerk voor diverse auto-onderdelen. De kosten auto wrappen? Die vallen heel erg mee als u met ons in zee gaat!

De kosten auto wrappen zijn laag bij Wraptor

Door uw auto te laten wrappen kunt u uw auto een compleet eigen stijl geven. Graag de volledige kleur van uw auto veranderen? Dit is natuurlijk mogelijk, maar u heeft nog veel meer creatieve opties bij Wraptor. Zo kunnen wij ook een aantal specifieke onderdelen voor u wrappen, zoals uw lichten, dak of spiegels. Ook strepen of kleine details kunnen worden gewrapt op vrijwel ieder onderdeel van uw auto. De kosten auto wrappen zijn laag en u kunt uw auto wrappen in ieder design dat u voor ogen heeft. Als u echt een compleet eigen design op uw auto wilt plaatsen, dan is dat mogelijk. Lever uw design bij ons in en wij zullen kijken of wij het realiseerbaar kunnen maken voor u.

Kosten auto wrappen

Wilt u graag uw auto laten wrappen en er zeker van zijn dat de kosten auto wrappen niet te hoog uitvallen? Dan is Wraptor de juiste keuze voor u. Wij werken met de beste materialen om tot een perfect eindresultaat te komen, zonder dat u hier bakken met geld aan kwijt bent. De auto wrappen prijs is relatief laag als u naar de kwaliteit kijkt die u bij ons kunt verwachten.

Vraag nu een offerte aan

Kies voor de Paint Shop voor extra maatwerk

Als u graag onderdelen van de auto personaliseert die niet gewrapt kunnen worden, dan kunt u kiezen voor onze Paint Shop! Zo kunnen wij bijvoorbeeld over logo’s heen spuiten en er zo een andere kleur aangeven of juist de oude kleur herstellen. Met onze hoogwaardige primer zorgen wij ervoor dat de lakverf goed bindt aan het logo en er extra mooi uit komt te zien.

Audi RS6

Naast logo’s kunt u ook uw velgen laten verven. U kiest er hierbij zelf voor welke kleur de velgen worden en met welke finish gewerkt zal worden. U kunt kiezen uit een hoogglans, mat of satijnen eindresultaat. Als u uw velgen extra bescherming wilt bieden kunt u ervoor kiezen voor een keramische coating zodat de lak van uw velgen wordt beschermd en vuil wordt afgestoten. Zo kunt u lange tijd genieten van mooie, gekleurde velgen.

Meer weten over de kosten auto wrappen? Neem dan telefonisch contact met ons op of bereik ons via e-mail. Ook bent u doordeweeks welkom in onze zaak, dus loop eens binnen bij ons in Nootdorp!

Andere services

Lak bescherming

Paint protection film

Steenslag
folie