Skip to content

FULL DETAILING

FULL DETAILING

Bent u opzoek naar maatwerk voor uw oldtimer, gebruikte auto of nieuw gekochte auto?

Wij zorgen ervoor dat u op de juiste manier geholpen wordt! Bij deze behandeling vragen wij u om langs te komen zodat wij precies kunnen zien welke behandeling wij voor u kunnen aanbevelen.

Wij kunnen voor u maatwerk leveren! Of het nu gaat om een oldtimer, gebruikte auto of compleet nieuwe auto, wij kunnen voor u een complete detail behandeling op maat verzorgen. Elke auto is anders en heeft zo zijn eigen oneffenheden. Daarom bekijken wij altijd graag eerst de auto bij ons, zodat wij met de juiste apparatuur kunnen zien welke behandeling het beste is voor uw auto.

Of het nu gaat om een luxe handwas, glasscoating of een leder interieur wat u graag wilt laten herstellen. dan kunnen wij u hier volledig in ontzorgen. Wanneer wij uw auto bij ons mogen ontvangen kunnen wij een gerichte prijsopgave voor u maken.

Full Detailing

Vraag nu een offerte aan

Full Detailing

Luxury handwash vanaf € 65 ex. btw

Is basic detailing niet noodzakelijk, maar wilt u wel dat uw auto weer mooi gaat stralen? Dan kunt u ook voor een luxury handwash bij ons terecht. Dat is mogelijk vanaf een bedrag van € 65 ex. btw. Met een luxury handwash wordt uw auto grondig gereinigd door middel van professionele reinigingsmiddelen. Na het wassen wordt de auto afgespoten met osmose water, zodat er geen kalkresten op de auto achterblijven die later mogelijk kunnen inbranden. Met de luxury handwash kunt u het volgende van ons verwachten:

  • Voorreinigen
  • Handwassen
  • Deursponning reinigen
  • Velgen reinigen
  • Hete lucht reinigen

Interior Detailing

Basic Detailing

Glass
Coating