Skip to content

AUTO POLIJSTEN DEN HAAG

AUTO POLIJSTEN DEN HAAG

Laat u graag uw auto polijsten in Den Haag? Voor een exclusieve behandeling bent u bij Wraptor aan het juiste adres. Onze specialisten gaan met veel zorg en aandacht aan de slag voor het mooist eindresultaat. Er wordt enkel met de beste producten op de markt gewerkt om uw auto een goede polijstbehandeling te geven. Benieuwd hoe deze behandeling er precies uitziet? Hieronder vindt u meer informatie over onze dienst: auto polijsten Den Haag.

Reinigen en uw auto polijsten in Den Haag

Een goede reiniging is fundamenteel in het mooi houden van uw auto en de eerste stap wanneer wij uw auto polijsten in Den Haag. Daarom zullen we uw auto eerst poetsen voordat we de autolak polijsten. Vuil en swirls op de blanke laklaag kunnen door het poetsen al worden bestreden. Bij Wraptor heeft u de keuze uit verschillende servicepakketten, waaronder basic detailing en full detail treatment. Kiest u voor onze exclusieve pakketten, dan zal bijvoorbeeld ook het interieur van uw auto worden gereinigd. Neem contact met ons op als u graag meer informatie ontvangt over de verschillende mogelijkheden.

Auto polijsten Den Haag

Vraag nu een offerte aan

Laat uw auto polijsten in Den Haag

Na de grondige reiniging zullen al een aantal vlekken zijn weggewerkt en zal uw auto mooi glanzen. Toch zitten de meeste beschadigingen vaak dieper in de autolak en is het fundamenteel om de lak te polijsten. Met onze polijstmachine dringen we dieper door in de lak en kunnen we hardnekkige beschadigingen eenvoudig wegwerken. Bovendien wordt de autolak egaal door het polijsten en zal uw auto nog meer gaan glanzen.

Het is na de polijstbehandeling mogelijk om een coating aan te laten brengen. Onze specialisten kunnen glasscoating op de autolak aanbrengen, zodat deze goed beschermd is tegen externe factoren. Steenslag, krassen en schade door oliën of zuren worden zo voorkomen. Bovendien beschermt de coating uw auto tegen uv-straling en zal de lak niet verkleuren. Wij van Wraptor zijn erg ervaren in het aanbrengen van coatings: de laag zal altijd perfect aansluiten op uw voertuig. De glasscoating is vrijwel onzichtbaar, zodat uw autolak zijn kleur behoudt.

Plan een afspraak in en laat uw auto polijsten in Den Haag

Wilt u dat wij uw auto polijsten in Den Haag? Dan kunt u gemakkelijk online een afspraak inplannen. Vraag via onze website een offerte aan of contacteer ons per e-mail. Mocht u graag direct een medewerker willen spreken, dan zijn wij ook telefonisch bereikbaar. Overigens kunt u onze garage doordeweeks binnenlopen om een datum te prikken. In het weekend zijn we ook open, maar kunt u ons enkel op afspraak bezoeken.

Andere services

XPEL /
PPF

Basic Detailing

Interior Detailing