Skip to content

AUTO POLIJSTEN LEIDEN

AUTO POLIJSTEN LEIDEN

Laat uw auto polijsten in Leiden bij Wraptor voor een glanzend eindresultaat. Met behulp van de meest kwalitatieve tools gaan wij aan de slag om de lak van uw auto te herstellen. Beschadigingen worden eenvoudig verwijderd en doffe plekken zullen weer gaan stralen na onze behandeling. Kom langs bij onze garage en laat uw auto polijsten in Leiden door een exclusieve detailer!

Auto polijsten in Leiden bij gespecialiseerde detailers

Om uw auto mooi te houden is het belangrijk om de autolak af en toe te polijsten. Het wassen van uw voertuig zorgt ervoor dat de lak weer zal glimmen, maar hiermee behandelt u alleen de bovenste laag van de lak. Autolak kent drie lagen: door enkel de bovenste blanke laklaag te verzorgen, kunt u diepere krassen niet wegwerken. Bij het polijsten wordt er wel doorgedrongen tot de onderliggende lagen, waardoor iedere kras of swirl gemakkelijk verwijderd kan worden.

Auto polijsten Leiden

Vraag nu een offerte aan

Auto polijsten Leiden

Zorgvuldig auto polijsten in Leiden bij Wraptor

Wij van Wraptor werken voornamelijk met exclusieve auto’s en zijn daarom erg precies in onze manier van werken. Met veel zorg en aandacht beginnen we aan elke klus om zo altijd het beste resultaat te behalen. Als u uw auto laat polijsten bij ons in Leiden kunt u altijd een goede service verwachten. We zullen eerst uw voertuig inspecteren en grondig wassen. Vervolgens gaan we de autolak polijsten en werken we alle schade weg. Na deze behandeling zal uw auto er weer vlekkeloos uitzien. Om uw voertuig te beschermen en nog lange tijd glanzend te houden kunnen wij ook een coating aanbrengen over de autolak. Neem contact met ons op voor alle mogelijke services.

Vooraf zullen we uw auto goed inspecteren om zo de juiste aanpak te bepalen. Niet iedere auto is hetzelfde, en daarom passen wij veel flexibiliteit toe op onze behandeling. Zo maken wij het mogelijk om het beste eindresultaat te behalen, keer op keer.

We kunnen meer dan uw auto polijsten in Leiden

Naast polijsten kunt u bij Wraptor terecht voor veel meer autozaken. U kunt bijvoorbeeld uw auto laten wrappen, zowel volledig als specifieke delen van uw auto. Uiteraard wrappen we uw auto met folie van de hoogste kwaliteit en kunt u zelf beslissen welke afwerking u wilt. U heeft de keuze uit glans, mat of satijn. Niet alleen zorgt de folie voor een nieuw strak design, maar ook beschermt de folie uw auto tegen schade. De autolak wordt beschermd tegen schaafplekken, krassen en steenslag.

Ziet u graag dat we uw auto polijsten in Leiden? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Vraag een offerte aan of neem telefonisch contact op om direct één van onze medewerkers te spreken. Natuurlijk kunt u ons ook bereiken voor vragen of advies. Wilt u bijvoorbeeld meer weten over de auto laten polijsten prijs? Dan zullen we via de telefoon of per mail een kostenindicatie toesturen. Wij van Wraptor helpen u graag en staan altijd open voor het geven van advies.

Andere services

XPEL /
PPF

Basic Detailing

Interior Detailing