Skip to content

AUTO WRAPPEN ROTTERDAM

AUTO WRAPPEN ROTTERDAM

U zoekt een adres voor auto wrappen in Rotterdam of auto wrappen in Amsterdam? Dan kunt u stoppen met zoeken, want dan hebt u met ons uw gedroomde partner gevonden. Als geen ander zijn wij in staat om uw privéauto of bedrijfswagen te wrappen, zoals ons dienstenpakket daarnaast nog veel breder is.

Voordeliger dan het laten overspuiten van uw auto

Als de kleur van uw auto u niet langer aanstaat, dan kunt u ervoor kiezen de auto in te ruilen. U kunt eveneens besluiten de auto over te laten spuiten. Veel verstandiger is het echter om te kiezen voor auto wrappen in Rotterdam. Het is een veel voordeligere oplossing en bovendien is de aangebrachte wrapping te verwijderen en geeft u uw auto gewoon weer een andere kleur.

Uw auto geheel naar wens met auto wrappen Rotterdam

Auto wrappen Rotterdam betekent dat u uw auto geheel naar uw eigen wens aanpast. Kiest u voor auto wrappen Rotterdam, dan kiest u dus voor een tijdelijk resultaat. Het is prima mogelijk de wrap na een aantal jaren relatief gemakkelijk te laten verwijderen. Ook als het gaat om een bedrijfsauto zijn wij van auto wrappen Rotterdam simpelweg uw gedroomde partner. Zonder enig probleem brengen wij uw bedrijfsnaam, logo, website en telefoonnummer aan op uw bedrijfswagen. Uiteraard werken wij wat betreft het wrappen van uw auto alleen met de beste merken. Avery en 3M zijn daar mooie voorbeelden van.

Auto wrappen Rotterdam

Vraag nu een offerte aan

Creëer een zeer exclusieve look en extra bescherming tegen UV straling

Ons dienstenpakket gaat overigens veel verder. Zo hebben we een eigen Paint Shop. Als geen ander kunnen we uw velgen, remklauwen of logo van een andere kleur voorzien. Ook wanneer uw Window Tint wenst, kunnen wij u zeer goed van dienst zijn. Met Window Tint creëer je een zeer exclusieve look en extra privacy. Bovendien geniet u van extra bescherming tegen schadelijke UV straling. Voorts kunnen wij u helpen bij het realiseren en ontwerpen van een geheel eigen en uniek logo voor op uw bedrijfswagen.

Audi RS6

Gecertificeerd Xpel/PPF Installer

Bijzonder is zeker ook Xpel dat we u aan kunnen bieden. Met deze lakbeschermingsfilosofie is uw auto uitstekend beschermd tegen zaken als steenslag en krassen. De onzichtbare folie geeft uw auto bovendien een diepere glans. Xpel geldt simpelweg als de ultieme lakbescherming. Wij zijn er trots op dat we ons gecertificeerd Xpel/PPF Installer mogen noemen.

Andere services

Lak bescherming

Paint protection film