Skip to content

AUTO WRAPPEN KOSTEN

AUTO WRAPPEN KOSTEN

Het wrappen van uw auto kan uw auto een compleet andere uitstraling geven. Is uw auto toe aan een nieuw ontwerp of wilt u graag de oude kleuren van uw voertuig verbeteren? Bekijk dan eens de diensten die we bij Wraptor aanbieden. Wij helpen u bij het vinden van het perfecte ontwerp voor uw auto en kunnen uw auto wrappen voor een scherpe prijs. We geven u bovendien graag een beter inzicht van de auto wrappen kosten.

De auto wrappen kosten liggen laag bij Wraptor

Bij Wraptor kunt u uw auto laten wrappen voor een scherpe prijs en bent u zeker van kwaliteit. Wij geloven dat klasse ook bereikt kan worden zonder een torenhoog prijskaartje. Wij werken met kwalitatief materiaal waarmee wij uw auto op professionele wijze volledig kunnen wrappen. Onze carwraps zijn van de merken 3M, Avery Dennison, PWF, Oracal en KPMF. Deze folies hebben een beschermende functie, waardoor ze uw auto goed kunnen beschermen tegen kleine beschadigingen zoals steenslag, schaafplekken en andere oneffenheden die door externe factoren veroorzaakt kunnen worden. U heeft bij ons de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende afwerking van de folie: wij bieden een glans, textuur, satijnen of matte finish.

Auto wrappen kosten

Vraag nu een offerte aan

Uw auto wrappen naar uw eigen smaak

Bij Wraptor heeft u nog veel meer mogelijkheden dan enkel de kleur van uw auto aan te passen. Wij staan voor creativiteit en helpen u graag bij het creëren van een compleet gepersonaliseerd voertuig. Wilt u graag leuke accenten toevoegen aan uw auto? Door te kiezen voor striping kunnen wij details op uw auto plaatsen in iedere maat, kleur of vorm. Ook kunnen wij binnen de auto een aantal onderdelen laten wrappen, bijvoorbeeld het middenconsole. Wij denken graag met u mee, daarom hebben wij graag dat u contact met ons opneemt, zodat we samen een mooi eindresultaat kunnen bereiken.

Mercedes AMG

Als u nog een stap verder wilt gaan, dan kunt u kiezen om uw auto te wrappen in uw eigen design. Door een voorbeeld aan te leveren zullen wij kijken wat er mogelijk is. Onze grafisch ontwerper is een expert op dit gebied en zal er alles aan doen om uw ontwerp werkelijkheid te laten worden. Met onze speciale programma’s en snijmachines zorgen wij ervoor dat uw design perfect geplaatst zal worden.

Benieuwd naar de kosten die verbonden zijn aan het wrappen van uw auto? Op onze website vindt u prijsindicatoren die u een goede ingeving kunnen bieden. Wilt u graag een specifieke prijsopgave ontvangen, dan kunt u de offerte op onze website invullen. Hoe meer detail u invult over uw auto, hoe specifieker wij kunnen zijn over de kosten auto wrappen. Heeft u overige vragen over auto wrappen of over Wraptor? Dan kunt u een mailtje sturen of telefonisch contact met ons opnemen.

Andere services

Steenslag
folie

Lak bescherming