Skip to content

CAR DETAILING

CAR DETAILING

Car detailing is een uitgebreid en zorgvuldig proces dat gericht is op het grondig reinigen, herstellen en behouden van de esthetiek en integriteit van zowel het interieur als exterieur van een voertuig.
Het omvat een reeks gespecialiseerde handelingen, waaronder wassen, kleibehandeling, polijsten en het aanbrengen van beschermende coatings op de lak aan de buitenzijde, evenals het grondig stofzuigen, reinigen en conditioneren van het interieur.
Dit proces streeft ernaar de auto in optimale staat te brengen en te behouden, en biedt bescherming tegen degradatie en slijtage op de lange termijn.

New car detailing

Basic detailing

Interior detailing

Leer reparatie auto

Glasscoating

Full detailing

Glasscoating auto

Glasscoating

Basic detailing

Met de basic detailing behandeling van Wraptor krijgt uw auto de aandacht en verzorging die het verdient. Deze behandeling duurt gemiddeld een dag. Na de behandeling is de lak weer opgefrist en heeft de lak weer een glans op hoog niveau met bescherming van een hoogwaardige wax die tot zes maanden bescherming biedt. De lichte waskrassen (swirls) worden aanzienlijk minder. Houd er rekening mee dat er geen daadwerkelijke lak correcties worden uitgevoerd. De behandeling ziet er als volgt uit:

  • Handwas met 2-emmer methode
  • Deursponningen reinigen
  • Velgen en wielkasten grondig reinigen
  • Drogen met lucht
  • Reinigen met klei
  • Enkele stap polijsten
  • Aanbrengen van een hoogwaardige wax
  • Ramen streeploos reinigen
  • Banden voorzien van een bandendressing 

Vindt u toch dat uw auto wat extra aandacht verdiend? Kies dan voor de full detail treatment exterior en informeer naar de mogelijkheden of kom gerust langs met uw auto!

Car detailing

Vraag nu een offerte aan

Car detailing

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar hoe wij de uitstraling van uw auto kunnen verbeteren? Neemt u dan gerust contact met ons op. Omdat we bij car detailing naar de details van uw auto kijken, kan het per auto verschillen welke aanpak we het best kunnen hanteren. Car detailing is dus maatwerk. Wij vertellen u graag wat wij precies voor de uitstraling van uw auto kunnen betekenen. Van basic detailing tot full detailing, van interior detailing tot leer reparatie, bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres als u veel waarde aan uw auto hecht.